بیوگرافی مارگو رابی » کافی نت IR

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه آماده افتر افکت Glassy Parallax

پروژه آماده افتر افکت

دانلود Glassy Parallax After Effects Templates پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو Glassy Parallax اسلاید شویی بسیار زیبا از شرکت Motionarray  با افکت هایی بسیار حرفه ای و زیبا جهت نمایش تصاویر شما که براحتی می توانید با درگ و دراپ تصاویر خود در پروژه قرار داده و آن را رندر کنید. و از نتیجه حرفه ای کار که مهترین قسمت آن عمق بخشیدن به تصاویر با کیفیت FullHD است لذت ببرید. مدت این پروژه 64 ثانیه ، بدون نیاز به پلاگین خاص و قابل اجرا بر روی افترافکت نسخه CS5 به بالا می باشد.

بیوگرافی مارگو رابی

نام اصلی » مارگو الیز رابی Margot Elise Robbie
تاریخ تولد : ۲ ژوئیهٔ ۱۹۹۰ ‏(۲۶ سال)
محل تولد : کوئینزلند، استرالیا
والدین :sarie kessler
ملیت : استرالیا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت  : ۲۰۰۸-تاکنون

 

زندگینامه

مارگو الیز رابی (به انگلیسی: Margot Elise Robbie) (زاده ۲ ژوئیه ۱۹۹۰)، یک بازیگر سینما و تلویزیون استرالیایی است. او در فیلم‌هایی نظیر دربارۀ زمان، گرگ وال استریت، تمرکز، افسانه تارزان و جوخه خودکشی ایفای نقش کرده است.

مارگو رابی زادهٔ ۲ ژوئیه ۱۹۹۰ در کوئینزلند، استرالیا بود که بعدها به گلد کوست نقل مکان کرد. وی اغلب دوران کودکی‌اش را در کنار مزرعه پدربزرگش سپری می‌کرد. وی توسط مادرش که از پدرش جدا شده بود بزرگ شد و به منظور جدایی از مزرعه پدری‌اش، خود را سه شیفت مشغول به کار کرد، اما در دوران نوجوانی تصمیم گرفت بازیگری را دنبال کند. به همین دلیل به شهر ملبورن نقل مکان کرد تا بتواند رویایش را دنبال نماید. رابی خیلی زود توانست برای خود نقشی دست و پا کند و طولی نکشید که توانست در ۳۱۵ اپیزود از سریال محبوب « Les voisins » نقشی بدست آورد و تبدیل به یکی از بازیگران محبوب این مجموعه تلویزیونی شود.

حضور موفق در سریال « Les voisins » سبب شد تا مارگوت در سال ۲۰۱۰ به هالیوود رفته و در سریال « Pan Am » حضور پیدا کند و پس از آن به فیلم «درباره زمان» بپیوندد و در کنار ریچل مک آدامز و دامنال گلسون به ایفای نقش بپردازد. همین حضور کوتاه در هالیوود کافی بود تا در سال ۲۰۱۲ مارتین اسکورسیزی تصمیم بگیرد از مارگوت رابی در فیلم گرگ وال استریت استفاده کند.

 

Filmography
2008     Vigilante       
2009     I.C.U.   
2013     About Time      
2013     The Wolf of Wall Street      
2015     Z for Zachariah     
2015     Focus      
2015     Suite Française      
2015     The Big Short
2016     Whiskey Tango Foxtrot     
2016     The Legend of Tarzan     
2016     Suicide Squad     
2017     Terminal
2017     Goodbye Christopher Robin


Television
2008     Review with Myles Barlow  
2008     The Elephant Princess
2008     City Homicide
2008     Neighbours  
2011     Pan Am   
2015     Top Gear 
2015     Neighbours 30th: The Stars Reunite
2016     Saturday Night Live

1 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود