لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی کارا دلوین

نام اصلی : کارا جوزلین دلوینَ Cara "Jocelyn" Delevingne
تاریخ تولد : ۱۲ اوت ۱۹۹۲ ‏(۲۴ سال)
محل تولد : همرسمیت , لندن, انگلستان, پادشاهی متحده
شغل : بازیگر , مدل , خواننده
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۹ – تاکنون
خویشاوندان : پاپی دلوینَ (خواهر) جوآن کالینز (مادربزرگ)
قد : (۱٫۷۳ متر) وزن : 55
رنگ مو  : بلوند _ رنگ چشم : آبی

 

زندگینامه

کارا "جوزلین" دلوینَ (به انگلیسی: Cara "Jocelyn" Delevingne) (زاده ۱۲ اوت ۱۹۹۲ در لندن) یک مدل فشن، بازیگر انگلیسی و نوه رئیس پیشین کمپانی English Heritage، سِر جوزلین استیونز می‌باشد.دلوینَ نیز در نمایشنامه درام و گیتار آواز می‌خواند. او در موزیک ویدیو bad blood(ترانه تیلور سوئیفت) نیز بازی و اجرا کرده است. همچنین کارا از دوستان نزدیک تیلور سوئیفت است.

مدلسازی
دلوینَ اولین بار در سن ده سالگی شروع به مدل‌سازی در یک شات سرمقاله توسط بروس وبر برای ووگ ایتالیا در کنار مدل بانوی الیوس آنسون بود.در سال ۲۰۰۹ درStorm Model Management پس از سارا دوکاس بنیانگذار طوفان، و با زن کیت ماس کشف خال خال را امضا کردند و وارد بنگاه مدلینگ Storm Model Management شد.اولین حضور دلوینَ در سالن مد و مانکن ، سال ۲۰۱۱ در هفته مد لندن بود.در ۸ ژوئن ۲۰۱۵ پروفایل دلوینَ از وب سایت Storm Model Management حذف شده بود و از آن به بعد او روابط را با Storm Model Management به هم زده و به حرفه بازیگری خود تمرکز میکند. او بعد در اوت ۲۰۱۵ اعلام کرد که دلیل عمده (ترک سیگار) مدلسازی و تمرکز بر بازیگری اش بوده.استرس تا حد زیادی مشارکت داشته که در حال توسعه پسوریازیس بیماری پوستی است.


طراحی
دلوینَ دو مد برای DKNY و Mulberry طراحی کرده است. و برای DKNY مجموعه ی پوشش برجسته و انواع مختلف مدل خیابانی و ورزشی طراحی کرده است.

بازیگری
در ژوئن ۲۰۱۴ دلوینَ اولین سریال تلویزیونی خود را در قسمت آخر فصل سه سریال (هدیه تاتر) بازی کرده است که نقش که یک دخترک چوپان را به عهده دارد.دلوینَ در فیلم ۲۰۱۴ به نام صورت یک فرشته به همراه دانیل برول و کیت بکینسیل در نقش ملانی ایفا کرد.او همچنین در فیلم کشتزار های لندن بر اساس رمانی به همین نام در سال ۱۹۸۹ توسط مارتین امیس در نقش کات تالنت ایفا میکند. بازیگران این فیلم امبر هرد،جانی دپ و تئو جیمز میباشد.دلوینَ در یک فیلم فانتزی ۲۰۱۵ به نام پن به عنوان پری دریایی ایفا میکند.در سال ۲۰۱۶ کارا در فیلمی با ژانر ابر قهرمان به نام جوخه انتحار در نقش ساحره ای قدرتمند ایفا میکند.

 

Filmography
2012     Anna Karenina         
2014     Reincarnation by Chanel
Empress Elisabeth of Austria     2014   
The Face of an Angel     2014        
2015     Paper Towns         
Pan     2015        
2016     Kids in Love         
Suicide Squad     2016        
London Fields     2016    
2017     Tulip Fever  
Valerian and the City of a Thousand Planets     2017    


Television
2014     Playhouse Presents   


Music videos
2010     Bryan Ferry  
Shameless     2010    
2014     Die Antwoord
2015     ASAP Ferg     
Donnie Trumpet & The Social Experiment     2015    
Taylor Swift     2015   


Video games
2013     Grand Theft Auto V  
2015     Call of Duty: Black Ops III 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید