لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!



بیوگرافی هلند رادن

نام اصلی : هلند ماری رادن Holland Marie Roden
زمینه فعالیت : سینما
تولد : ۷ اکتبر ۱۹۸۶ ‏(۳۰ سال)
محل تولد : دالاس، تگزاس، آمریکا
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۴ تا کنون

 

زندگینامه
هلند ماری رادن (زادهٔ ۷ اکتبر ۱۹۸۶)، یک هنرپیشه آمریکایی او با نقش لیدیا مارتین در MTV در درام نوجوانان تین ولف بیشترین محبوبیت رو بدست آورد.هلند در دالاس متولد شد و در مدرسه خصوصی دخترانه Hockaday مشغول یه تحصیل شد.هلند رشته زیست شناسی مولکولی و مطالعات زنان در UCLA خوانده است و سه سال و نیم در راه رسیدن به  یک جراح قلب تلاش کرده است.

هیچکس با نقشهای هلند در سریال های به یاد ماندنیه  "CSI" "Lost" "Weeds"غریبه نیستش.همینطور نمیشه از نقش معروف هلند در سریال تین ولف چشم پوشی کرد.هلند متولد و بزرگ شده در دالاس در ایالت تگزاس است و اودر سال های اولیه عمرش به هنر رو اورد.وقتی که هلند 6 سال داشت مورد توجه ملکه انگلیس قرار گرفت به همین خاطر هلند رو به عنوان یکی از زنان بازیگر برای خانواده خودش انتخاب کرد.هلند برای ملکه تقلید اشخاص سلطنتی رو انجام میداد که بسیار مورد علاقه ملکه بود.هلند به دلیل عللاقه ای که به هنر اجرا داشت برای پیشرفتش به کلاس بازیگری و کمپ های تئاتر رفت.به هر حال عشق دوم هلند علم بود به همین خاطر به لس آنجلس نقل مکان کرد تا فراگیری علم رو آغاز کنه.هلند در مدرسه زیست شناسی مولکولی ثبت نام  کرد و پس از یک سال از مدرسه، متوجه شد او در بازیگری شور و شوق خاصی دارد بنابراین بازگشت. هلند اولین شکست بزرگ خود را در فیلم 12 مایلی از بد جاده میداند.

او از سال 2011 در نقش لیدیا مارتین در سریال جذاب تین ولف مشغول به فعالیت است.درست است که رویای هلند برای بازیگر شدن به تحقق یافته است اما او هنوز به علم عشق میورزد بنابر این او تمام اوقات بیکاری خود را صرف تلاش برای تبدیل به دانش آموزی نمونه و موفق شدن میکند . جالبتر این است که به تازگی مدرک UCLA خود را در رشته مطالعات زنان گرفته است.

نقش هلند در سریال تین ولف
هلند تو این سریال نقش لیدیا رو بازی کرده و میشه گفت از شخصیت های اصلی فیلم هستش.لیدیا یه دختر عجیب و غریبه که تا حالا کامل و دقیق تو فیلم به این که چی هست اشاره نشده.تنها اطلاعاتی که گفته شده اینه که یه بانشیه و یه جورایی قدرت پیشگویی داره و تو فیلم هر از گاهی نا خود آگاه جسد ها رو پیدا میکنه.کار های عجیب غریب لیدیا مثل جیغ کشیدن یهوییشه  و یا چیزایی رو بدون اینکه خودش بفهمه مینویسه(به صورت رمز)و یا از موسیقی(آهنگ) صدا های عجیب میشنوه و ...(همچین چیزایی) استعداد مهمش هم پیدا کردن جسد هاس (خود به خود میره سراغشون).لیدیا فصل اول و دوم رو با جکسون (کنما)هه دوست بود.بعد از این که جکسون از فیلم میره لیدیا با اِیدین دوست میشه(یکی از آلفا های دوقلو)اما اونم فصل 3 توسط نوگیتسونه مییمیره و الان لیدیا دوست خاصی نداره(تو فصل 5 جوری نشون میده که پریش بهش علاقه داره اما مطمئن نیستم).راستی لیدیا یه ماده ای تو بدنش وجود داره که نمیتونه به گرگینه تبدیل بشه و یا سم کنما روش تاثیری نداره.لیدیا رو به خاطر جسد پیدا کردنشو جیغ هاش یه دییونه فرض میکردن و برای همین یه مدت فرستادنش به دیوونه خونه...

 

Filmography
2004     Consideration   
2004     Back at the Ranch   
2009     Bring It On: Fight to the Finish 
2011     Charlie Brown: Blockhead's Revenge
2011     Morning Love
2013     House of Dust      
2015     Cry of Fear  

   
Television
2007     CSI: Crime Scene Investigation
2008     Miles of Bad Road
2008     Lost
2008     Cold Case  
2009     Pushed      
2009     Weeds  
2009     Community
2010     Criminal Minds
2010     The Event
2011     Memphis Beat
2011     Teen Wolf 
2012     Grey's Anatomy 


Music videos
2010     "Light, Lost"   
2015     "Paper Moon"      
2015     "I Want To Feel Alive"     

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود