Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی دیلن اوبرایان

 

نام اصلی : دیلن اوبرایان Dylan O'Brien
زمینه فعالیت : بازیگر , نوازنده
تاریخ تولد : ۲۶ اوت ۱۹۹۱ ‏
محل تولد : نیویورک سیتی
ملیت : آمریکایی
سال‌های فعالیت : 2011- تاکنون

شریک زندگی : بریت رابرتسون

 

زندگینامه

دیلن اوبرایان (انگلیسی: Dylan O'Brien؛ زادهٔ ۲۶ اوت ۱۹۹۱) یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به تین ولف اشاره کرد. وی هم چنین در فیلم‌های سینمایی چون اولین بار(first time) کارآموز(The internShip) نقش آفرینی کرده.هم اکنون در فیلم عابر مار پیچ(The Maze runner) که در سال 2014 پخش شد نقش آفرینی کرده است و طبق اخبار به دست آمده وی برای قسمت دوم و سوم این فیلم نیز قردادی منعقد کرده‌است.

 

بیوگرافی کوتاه :
دیلان اوبرین در 26 آگوست سال 1991 در شهر نیویورک آمریکا متولد شد. مادرش لیزا رودس سابقا یک بازیگر بوده که مدرسه بازیگری نیز دایر کرده بود و پدرش پاتریک اوبرین فیلمبردار می باشد. دوران کودکی دیلان در شهر نیوجرسی سپری شد اما زمانی که او 12 ساله بود به شهر کالیفرنیا مهاجرت کردند. دیلان ابتدا علاقه مند بود تا همانند پدرش یک فیلمبردار شود ، اما بعدها به بازیگری علاقه مند شد. وی در سن 14 سالگی شروع به ساخت ویدئوهایی اختصاصی از خود و قراردادنش در سایت یوتیوب کرد و پس از به شهرت رسیدن برای تست های مختلف بازیگری به شرکت های فیلمسازی مراجعه کرد و موفق شد در نقش های مکمل آثاری نظیر « اولین بار » حضور داشته باشد اما نقطه عطف بازیگری او زمانی رقم خورد که در سریالی به نام « گرگ نوجوان » حضور پیدا کرد و به شهرت رسید.

نکاتی که احتمالاً درباره دنیل اوبرین نمی دانید :
یک درامر است.پدرش تباری ایرلندی دارد و مادرش اصلیتی ایتالیایی، اسپانیایی و انگلیسی دارد.
زمانی در سایت یوتیوب ویدئوهایی منتشر می کرد که در آن خودش و مادرش همبازی بودند و پدرش هم فیلمبردار بود.
درست در زمانی که قرار بود به کالج برود در تست بازیگری سریال « گرگ نوجوان » شرکت کرد و موفق شد نقش استیلز را تصاحب کند.
یک خواهر بزرگتر به نام جولیا دارد 16 ماه از خودش بزرگتر است دوست صمیمی تیلر پسی است.
از سال 2011 با بریت رابرتسون وارد رابطه ای شده است. این دو در جریان فیلمبرداری فیلم « اولین بار » با یکدیگر آشنا شدند.
گفته که دوران کودکی و نوجوانی اش عاشق جنیفر آنیستون بوده است!
بازیگران محبوبش تام هنکس، لئوناردو دیکاپریو و مت دیمون هستند.

 

Filmography
2011     High Road        
Charlie Brown: Blockhead's Revenge     2011   
2012     The First Time        
2013     The Internship        
2014     The Maze Runner      
2015     Maze Runner: The Scorch Trials    
2016     Deepwater Horizon     
TBA - American Assassin     2016    
2018     Maze Runner: The Death Cure 

   
Television
2011     Teen Wolf       
2013     First Dates with Toby Harris   
New Girl     2013    


لطفا رای دهید !
(19 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [Sara]

من عاشقتم دیلن
???????????????????

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود