لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition



بیوگرافی الیشا کاتبرت

نام اصلی : الیشا کاتبرت Elisha Cuthbert
تاریخ تولد : ۳۰ نوامبر ۱۹۸۲ ‏(۳۴ سال)
محل تولد : کلگری، آلبرتا
ملیت : کانادایی
شغل : هنرپیشه، مانکن
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۶–تاکنون
همسر : دیون فانس  (۲۰۱۴ -حال)

 

زندگینامه

الیشا کاتبرت (به انگلیسی: Elisha Cuthbert) (زاده ۳۰ نوامبر ۱۹۸۲ در کالگری، کانادا) بازیگر سینما و تلویزیون کانادایی می‌باشد.الیشا کاتبرت در ۳۰ نوامبر سال ۱۹۸۲ (به خورشیدی ۹ آذر سال ۱۳۶۱) در کانادا، ایالت کالگری در منطقه آلبرتا به دنیا آمد پس از او دو عضو دیگر خانواده‌اش یعنی برادرش جاناتان و خواهر کوچکترش لی‌آن به دنیا آمدند. بعدها او به همراه والدینش کوین و پاتریشیا به ونکور مهاجرت نمودند. سرانجام خانواده کاتبرت به سواحل شرقی مهاجرت نمودند و در مونترال در شهر کبک در حومه پارک گرین‌فیلد ساکن شدند.


دوران مدلینگ
نقش الیشا در صنعت سینما از سال ۱۹۹۰ شروع شد. او درآن زمان فقط هفت سال داشت. درست در همان سال بود که او به عنوان مدلینگ لباس برای کودکان شروع به کار کرد که در رسانه‌ها و مطبوعات و دیگر جراید به نمایش گذارده می‌شد. اولین نقش او در فیلم نه‌چندان مشهوری به نام رقص در ماه در سال ۱۹۹۶ میلادی بود اما سال ۱۹۹۷ سال قطعی نقش او در سینما بود.


دوران مجری‌گری
برای مدت سه سال متوالی، او به سراسر نقاط دنیا سفر کرد و کارهای را انجام داد که کودکان دیگر فقط تصورش را می‌کردند، کارهای از قبیل خوردن گوشت فوک در قطب شمال، قواسی با کوسه‌های خطرناک و ناخدا ی یک ناو هواپیما برشدن، و کارهایی از این دست در مجموعه سریال مکانیک معروف برای کودکان باعث شد که نظر هیلاری کلینتون به او جلب شود و او را به جلسه‌ای خصوصی در واشنگتن دی سی دعوت کند.

با وجود اینکه الیشا هنوز درگیر برنامه مکانیک‌های معروف برای کودکان بود، او پروژه‌ای دیگری را هم به عهده گرفت. وی در سال ۱۹۹۸ به عنوان یک ستاره سینما به همراه شخص دیگری به نام جو منتگنا در برنامه ماجراجویی در فضا با سرعتی سر سام آور نقش خودش را ادامه داد. او در برنامه فانتزی خانوداگی دیگری به نام NICO the Unicorn در سال ۱۹۹۸ به نقش آفرینی در سینما ادامه داد.بعد از مطرح شدن تصویر الیشا در فیلم‌ها، او برای ایفای نقش در نقش‌های بین الملی آماده می‌شد. همزمان با این موفیقیت او در سال ۲۰۰۰ از دیبرستان فارغ‌التحصیل شد و می‌دانست که آینده روشنی در انتظار اوست. اینک او نه تنها دو موفیقت داشت بلکه چندین موفقیت دیگر در پیش رو داشت.

الیشا به عنوان خوشبخت‌ترین و خوش‌شانس‌ترین دختر مطرح شد. در عین حال، زمان آن رسیده بود که با فیلم کانادایی دختر خوش‌شانس خودش را به همه اثبات کند و خوشبختی خودش را تضمین کند و سپس از مونترال در کانادا به لوس آنجلس در آمریکا رفت.الیشا در سال ۲۰۰۲ با گرفتن جایزه خودش، که بهترین بازیگر نقش اول زن در فیلم دختر خوش شانس شده بود، برای یک سفر شش‌ماهه به لوس آنجلس رفت و نقش دوست دختر مرد عنکبوتی در فیلم مرد عنکبوتی به او پیشنهاد شد. اما سرانجام این نقش به کریستن دانست واگذار شد.


حضور در مجموعه تلویزیونی ۲۴
در حالی الیشا برای بازگشت به منزل آماده می‌شد، توسط هموطن کانادایی خودش برای بازی در یک قسمت از مجموعه تلویزیونی ۲۴ دعوت شد. در این فیلم قرار بود که ۲۴ رخداد در ۲۴ ساعت برای افراد مختلف رخ دهد، فیلمی مهیج بود که باعث شد که جرقه‌ای عظیمی در پیشرفت الیشا داشته باشد.شرکت فیلم سازی فاکس از الیشا استقبال کرد و تصمیم گرفت که بر روی او بیشتر سرمایه‌گذاری کند. الیشا هم مثل دیگر بازیگران هالیودی شروع به فعالیت رسمی کرد و جای خود را در هالیود به تثبیت رسانید. سپس دوستان صمیمی برای خود انتخاب کرد که نظیر اندرو کیگان و جاستین تیمبرلیک و تریس آیالا که او را در حرفه‌ای بازیگری یاری کردند. آنها از ماه می ۲۰۰۳ تا اواخر سال ۲۰۰۵ با یگدیگر دوست بودند.

الیشا در سال ۲۰۰۳ در دو فیلم مدرسه قدیمی و عشق واقعی خوش درخشید. همچنین فیلم ۲۴ در سال ۲۰۰۴ به عنوان بهترین مجموعه تلویزیونی شناخته شد. در همان سال الیشا در فیلم دیگری نیز بازی کرد که بسیار زیبا و جذاب بود وخوش درخشید و بهترین بازیگر نقش اول زن در سینمای آمریکا شد و در سال ۲۰۰۵ در فیلم دلهره‌آور خانه‌ای از شمع بازی کرد.الیشا در اواخر سال ۲۰۰۵ از دوست پسرش تریس آیالا جدا و شخص دیگری به نام شان آوری را برگزید.

 

Filmography
1997     Dancing on the Moon    
1997     Nico the Unicorn   
1998     Airspeed
1999     Believe 
1999     Time at the Top 
2000     Who Gets the House?
2003     Love Actually
2003     Old School
2004     The Girl Next Door
2005     House of Wax
2005     The Quiet
2007     Captivity
2007     He Was a Quiet Man
2008     My Sassy Girl
2008     Tim and Eric Awesome Show, Great Job!f
2008     Guns
2009     The Six Wives of Henry Lefay
2014     Just Before I Go
2017     Goon: Last of the Enforcers


Television
1997     Popular Mechanics for Kids   
1999     Are You Afraid of the Dark?  
2000     Mail to the Chief 
2001     Largo Winch
2001     Lucky Girl  
2001     Kim Bauer
2004     MADtv 
2008     NY-LON
2010     The Forgotten
2011     Happy Endings  
2013     Winter Classic: Toronto Maple Leafs vs. Detroit Red Wings     
2015     One Big Happy
2016     The Ranch  


Music videos
2005     "Perfect Situation"   
2006     "Nothing in This World"
2012     "Here Comes My Man"
2015     "Make Our Own Way" 

   
Video games
2006     24: The Game     Kim Bauer

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود