لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : نرم افزار گرافیکی محاسبه وزن ایده آل

نرم افزار محاسبه وزن ایده آل عنوان برنامه : محاسبه گرافیکی شاخصه توده بدن BMI
قیمت : 1,000 تومان
نوع فایل : فایل اجرایی

در این مطلب یک برنامه فارسی و گرافیکی رو برای شما عزیزان آمده کردیم با نام BMI Calculator یک برنامه ساده و زیبا برای محاسبه وزن ایده آل بر اساس پارامترهای قد ، وزن و جنسیت . در واقع شما با استفاده از این برنامه می توانید میزان دقیق اضافه وزن و یا کمبود وزن خود مطلع شوید.



بیوگرافی پیت بول

نام اصلی : آرماندو کریستین پرز Armando Christian Perez
نام مستعار : آقای جهانی (Mr Worldwide) آقای ۳۰۵ (Mr 305)
نام هنری : پیت بول Pitbull
پیشه : خواننده , بازیگر
تاریخ تولد : ۱۵ ژانویهٔ ۱۹۸۱ ‏(۳۵ سال)
محل تولد : میامی، فلوریدا
ملیت : کوباکوبایی -ایالات متحده آمریکا
سبک‌ ها : هیپ هاپ، هاوس، هیپ هاوس، الکترو-هاپ، لاتین، دنس پاپ، رگیتون، کرانک، سنتی
سال‌های فعالیت : 2001 تا کنون

 

زندگینامه

آرماندو کریستین پرز (به انگلیسی: Armando Christian Perez) (متولد ۱۵ ژانویه ۱۹۸۱ میامی فلوریدای آمریکا) که بیشتر با نام هنری پیت‌بول (به انگلیسی: Pitbull) شناخته می‌شود، از خوانندگان هیپ هاپ آمریکایی است.وی کار خوانندگی خود را از سال ۲۰۰۴ به طور رسمی و با بیرون دادن آلبوم میامی آغاز کرد. بیشترین معروفیت وی در سال ۲۰۰۸ و با انتشار آهنگ می‌دونم منو می‌خوای (به انگلیسی: I Know You Want Me) برخوردار شد و از آن‌جا که یکی از آهنگ‌سازان هست برای خوانندگان مختلفی از جمله کوین رادولف, تی-پین, آشر بیت ساخته‌است.

پیت‌بول در یک خانوادهٔ مهاجر کوبایی به‌دنیا آمد. محیط خانواده او را وادار کرد که اشعار خوزه ماریت را فراگیرد. او درمیامیِ آمریکا متولد شده‌است.در دوران جوانی، پدر و و مادر او از هم جدا شدند و وی بیشتر زندگی خود را با مادرش گذراند. سپس برروی حرفه‌اش، که خوانندگی بود، تمرکز کرد. در ۲۰۰۴، آلبوم میامی را منتشر کرد که آهنگ اول آن «کولو Culo» بود.این آهنگ توسط لیل جان و برادران دیاز تهیه شده‌بود که رتبهٔ ۳۲ را در آهنگ‌های خوب و رتبۀ ۱۱ را در آهنگ‌های خوبِ رپ به خودش اختصاص داد.

از معروف‌ترین آهنگ‌های وی می‌توان به «من می‌دونم تو منو میخوای I Know You Want Me»، «اونو تعطیل کن Shut It Down»، «دختر برو Go Girl»، «سرویس اتاق هتل Hotel Room Service»، «دیوانه Crazy» و «هی عزیزم Hey Baby» نام برد.

پیت‌بول معمولاً با بسیاری از خوانندگان معروف آهنگ خوانده و حتی ریمیکسهایی را درست کرده‌است که می‌توان به «دی‌جی، ما را عاشق کن DJ Got Us Fallin' in Love» به‌همراه آشر، «من اونو دوست دارم I Like It» به‌همراه انریکه ایگلسیاس و «روی صحنهٔ رقص On the Floor» به‌همراه جنیفر لوپز نام برد.پیت‌بول در سال ۲۰۱۰ آلبومی تمام‌اسپانیولی با نام «آرماندو Armando» منتشر کرد که به‌خاطر این آلبوم به‌عنوان نامزد بهترین آلبوم «لاتین» قرار گرفت.

 

Discography
2004: M.I.A.M.I.
2006: El Mariel
2007: The Boatlift
2009: Rebelution
2010: Armando
2011: Planet Pit
2012: Global Warming
2014: Globalization
2015: Dale

Concert tours
2009–2011: Rebelution Tour
2012: Planet Pit World Tour
2013: 2013 North American Tour (with Kesha)
2014: Pitbull and Enrique Iglesias Tour (North America)
2015: Pitbull Live in Hong Kong
2015-2016: Pitbull: Time of Our Lives

Filmography
2012     La Gasolina: Reggaeton Explosion   
2013     Blood Money  
2013     Epic  

Television
2007     Punk'd         
2008     La Esquina   
2010     When I Was 17     
2012     Shark Tank
2012     Dancing with the Stars
2015     Empire

Video games
2006     Scarfa

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود