لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی مارک پل گوسالر

نام اصلی : مارک پل گوسالر Mark Paul Gosselaar
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۱ مارس ۱۹۷۴ ‏(۴۲ سال)
محل تولد : پانوراما سیتی، لس آنجلس ، کالیفرنیا
ملیت : ایالات متحده آمریکا
پیشه : بازیگر ، مدل
سال‌های فعالیت : 1986 تاکنون
همسر : لیسا آن روسل (1996 تا 2011) کاترینا مگین (2012 حال)
فرزندان : 4

 

زندگینامه

مارک پل گوسالر (به انگلیسی: Mark-Paul Gosselaar) (زاده ۱ مارس ۱۹۷۴) بازیگر ، مدل آمریکایی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم سرقت اشاره کرد.

 

Filmography
1993     White Wolves: A Cry in the Wild II     
1994     The St. Tammany Miracle     
1995     Twisted Love    
1996     Specimen     
1996     Sticks & Stones     
1996     Kounterfeit    
1998     Dead Man on Campus     
2001     Beer Money     
2015     Heist      
2016     Precious Cargo    


Television
1986     Highway to Heaven 
1986     Stingray   
1986     The Twilight Zone
1988     Necessary Parties
1988     Punky Brewster 
1988     Charles in Charge
1988     Good Morning, Miss Bliss
1989     Saved by the Bell  
1990     Murphy Brown 
1992     Saved by the Bell: Hawaiian Style
1992     Blossom
1993     Saved by the Bell: The College Years 
1994     For the Love of Nancy   
1996     Brothers of the Frontier
1996     She Cried No 
1997     Dying to Belong
2001     The Princess and the Marine 
2001     Beer Money 
2001     Law & Order: Special Victims Unit 
2002     Alikes    
2002     Atomic Twister  
2005     Over There  
2006     The House Next Door  
2007     Law Dogs    
2008     Robot Chicken 
2010     Rizzoli & Isles 
2010     Weeds 
2011     Dates of Christmas   
2013     Men at Work  
2013     Happy Endings
2014     Flipping Out
2015     Truth Be Told
2016     Pitch 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید