لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی

دانلود نرم افزار اقساط و سود وام های بانکی

دانلود نرم افزار محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی در ادامه نرم افزار های فارسی و کاربردی ، برنامه ای محاسبه گر اقساط و بهره وام های بانکی رو برای شما طراحی کردیم. این برنامه با توجه به میزان مبلغ وام درخواستی و درصد سود و همچنین مدت زمان بازپرداخت با فرمول جدید بانک ها ، اقساط ماهیانه به همراه بهره کل وام را برای شما محاسبه و نمایش میدهد. این برنامه همچنین جهت مقایسه اقساط ، محاسبه با فرمول گذشته را نیز دارد. پیشنهاد می کنم این برنامه را به آرشیو نرم افزارهای ویندوز خود اضافه کنید. چرا که ممکن در آینده شما و یا اقوام نزدیکتان بخواهند وام بگیرند.



بیوگرافی شان پن

نام اصلی : شان پن Sean Penn
زمینه فعالیت : بازیگر
تاریخ تولد : ۱۷ اوت ۱۹۶۰ ‏(۵۶ سال)
محل تولد : سانتا مونیکا، ایالت کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
همسر : مدونا (1985-1989) رابین رایت (1996-2010)
فرزندان : دیلن پن .هوپر پن
والدین : لئو پن . الین رایان

 

زندگینامه

شان پن (به انگلیسی: Sean Penn) (زاده ۱۷ اوت ۱۹۶۰) بازیگر و کارگردان آمریکایی است. شان پن دو بار برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد شده است.پن در اوت ۱۹۶۰ در سانتا مونیکای ایالت کالیفرنیا در آمریکا به دنیا آمد. پدرش، لئو پن، کارگردان، که به دلیل مخالفت با مک‌کارتیسم در لیست سیاه قرارگرفت و مادرش "ایلین ریان" یک ایرلندی-ایتالیایی و پیرو مذهب کاتولیک بود. او دو برادر به نام‌های کریس پن (هنرپیشه) و مایکل پن (موزیسین) دارد.

وی شوهر سابق مدونا خواننده مشهور آمریکایی است. آن‌ها در سال ۱۹۸۸ میلادی و پس از آن‌که‌شان پن در پی یک اختلاف زناشویی، از هم جدا شدند.وی بعدها پن بارابین رایت آشنا شد و در سال ۱۹۹۶ در حالی که دو بچه از ازدواج پیشین‌اش داشت با او ازدواج کرد.


بازیگری
نخستین تجربه بازیگری شان پن، در فیلم زمان های هیجانی در بلندی های هیجانات در سال ۱۹۸۲ بود. وی برای فیلم‌های رودخانه میستیک و میلک جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرده است. او همچنین برای سه فیلم من سام هستم، راه رفتن مرد مرده و شیرین و رذل هم نامزد جایزه اسکار شده بود. بازی وی و در تلفات جنگ ۱۹۸۹ ساخته برایان دی پالما در نقش یک گروهبان بسیار خشن در جنگ ویتنام مورد توجه منتقدان قرار گرفت. پن در سال ۱۹۹۳ بار دیگر جلوی دوربین برایان دی پالما رفت و در کنار آل پاچینو در فیلم راه کارلیتو به ایفای نقش پرداخت و به چهره تبدیل شد. شان پن در سال ۲۰۰۳ در چهار فیلم بازی کرد که دو فیلم از میان آن‌ها او را به اوج قلۀ موفقیت رساندند. وی با فیلم رودخانه میستیک کلینت ایستوود با بازی درخشان خود برای اولین بار به جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد رسید. در سال ۲۰۰۸ نیز با بازی در فیلم میلک ساخته گاس ون سنت به اوج بازگشت و بیش از پیش بازی او مورد توجه منتقدین و عموم قرار گرفت و برای بار دوم برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.


کارگردانی
در سال ۱۹۹۱ اولین کارگردانی خود را با فیلم دونده هندی تجربه کرد. او دو فیلم دیگر نیز با بازی جک نیکلسون با نام های نگهبان گذرگاه ۱۹۹۵ و قول (۲۰۰۱) کارگردانی کرده‌است. در فیلم قول، میکی رورک نیز به ایفای نقشی کوتاه پرداخت. وی در ۲۰۰۷ فیلم به‌سوی طبیعت وحشی را کارگردانی کرد و به توفیقات زیادی دست یافت.

Filmography
1981     Taps         
1982     Fast Times at Ridgemont High     
1983     Bad Boys     
Risky Business     1983    
Summerspell     1983        
1984     Crackers         
Racing with the Moon     1984        
1985     The Falcon and the Snowman         
1986     At Close Range       
Shanghai Surprise     1986    
1987     Dear America: Letters Home from Vietnam   
1988     Colors        
Judgment in Berlin     1988        
1989     Casualties of War         
We're No Angels     1989        
1990     State of Grace         
Cool Blue     1990    
1991     Schneeweißrosenrot   
The Beaver Trilogy     1991    
The Indian Runner     1990
1992     Cruise Control 
1993     The Last Party  
Carlito's Way     1993
1995     The Crossing Guard   
Dead Man Walking     1995
1997     Loved     Michael    
She's So Lovely     1997
U Turn     1997    
The Game     1997    
Hugo Pool     1997    
1998     Hurlyburly   
The Thin Red Line     1998    
1999     Being John Malkovich 
2000     A Constant Forge    
Up at the Villa     2000    
Before Night Falls     2000    
The Weight of Water     2000    
2001     Dogtown and Z-Boys
The Beaver Trilogy     2000"
The Pledge     2000
See How They Run     2000
I Am Sam     2000
2002     September 11 
2003     Pauly Shore Is Dead   
It's All About Love     2003    
Mystic River     2003
2004     The Assassination of Richard Nixon
2005     The Interpreter     
2006     All the King's Men     
2007     Into the Wild 
War Made Easy     2007
2008     What Just Happened        
Tropic Thunder     2008
2010     Fair Game         
2011     The Tree of Life     
This Must Be the Place     2011    
2012     Americans   
2013     Gangster Squad    
The Secret Life of Walter Mitty     2013    
2015     The Gunman     
2016     The Last Face
2017     The Professor and the Madman    


Television
1974     Little House on the Prairie
1979     Barnaby Jones
1981     Hellinger's Law
1982     Highway Patrolman
1992     North Dakota
1993     Dance with the One That Brought You
1997     Ellen
2001     Friends
2002     The Barry Williams Show
2004     Two and a Half Men
2016     Family Guy
2017     American Lions

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود