لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی رکسان مک‌کی

نام اصلی : رکسان مک‌کی Roxanne McKee
تاریخ تولد : ۱۰ اوت ۱۹۸۰ ‏(۳۶ سال)
محل تولد : کانادا Canada
شغل : بازیگر و مدل
سال های فعالیت : 2005 تاکنون

 

زندگینامه

رکسان مک‌کی (انگلیسی: Roxanne McKee؛ زادهٔ ۱۰ اوت ۱۹۸۰) یک هنرپیشه اهل بریتانیا است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به افسانه هرکول اشاره کرد.

 

Filmography
2010     Nicky Wright    
2012     Wrong Turn 5: Bloodlines
2013     Vendetta    
2014     Ironclad: Battle for Blood     
2014     The Legend of Hercules 

   
Television
2005     Hollyoaks
2010     Lip Service
2010     The Persuasionists
2010     EastEnders: E20
2011     Game of Thrones
2012     Lewis 
2014     Dominion
2016     Flashback

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید