لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه تریلر سینمایی افترافکت

پروژه آماده افتر افکت تریلر سینمایی

دانلود پروژه تریلر سینمایی افترافکتجزئیات این پروژه شامل 12 ویدئو/تصویر به همراه 18 Titles می باشد. اجرا آن در افترافکت به پلاگین خاصی نیاز ندارد.کیفیت خروجی FHD (1920 -1080) و به مدت یک دقیقه و 22 ثانیه می باشد. با افترافکت های نسخه CS6 و بالاتر سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت مروبوطه با قیمت 34 دلار به فروش میرسد!


بیوگرافی میلو ونتیمیگلیا

نام اصلی : میلو آنتونی ونتیمیگلیا Milo Anthony Ventimiglia
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۸ ژوئیهٔ ۱۹۷۷ ‏(۳۹ سال)
محل تولد : آناهایم، کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر، کارگردان
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۵ - تاکنون

 

زندگینامه

میلو آنتونی ونتیمیگلیا (به انگلیسی: Milo Anthony Ventimiglia)، (متولد ۸ ژوئیه ۱۹۷۷) بازیگر تلویزیون و فیلم اهل آمریکا است که بیش تر با بازی در نقش پیتر پترلی در سریال قهرمانان و در نقش ایان میتچل در سریال برگزیده (Chosen) شناخته شده است.

 

Filmography
1997     Boys Life 2
1999     She's All That    
1999     Speedway Junky     
2000     Massholes    
2001     Nice Guys Finish Last
2003     Winter Break     
2005     Cursed    
2005     Dirty Deeds     
2006     Intelligence
2006     Stay Alive    
2006     Rocky Balboa  
2008     Pathology    
2009     Gamer    
2009     Armored    
2010     Order of Chaos     
2011     The Divide     
2012     That's My Boy     
2012     Static     
2013     Kiss of the Damned    
2013     Grown Ups 2    
2013     Breaking at the Edge     
2013     Killing Season    
2014     Grace of Monaco    
2014     Tell     
2015     Walter    
2015     Wild Card    
2016     Madtown    
2016     Devil’s Gate


Television
1995     The Fresh Prince of Bel-Air
1996     Sabrina, the Teenage Witch
1996     Saved by the Bell: The New Class
1997     EZ Streets
1998     Brooklyn South
1998     Kelly Kelly
1998     One World
1999     Promised Land
2000     CSI: Crime Scene Investigation
2001     Gilmore Girls  
2003     Windward Circle
2003     Boston Public
2003     Law & Order: Special Victims Unit
2004     American Dreams   
2006     The Bedford Diaries
2006     Heroes
2008     Robot Chicken
2011     Suite 7
2011     The Temp Life
2011     Wolverine
2013     Mob City
2013     Chosen
2014     Ultimate Spider-Man
2015     Gotham
2015     The PET Squad Files
2015     The Whispers
2015     The League
2016     This Is Us
2016     Gilmore Girls: A Year in the Life

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود