لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار

دانلود نرم افزار اوقات شرعی برای کامپیوتر

دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار برای کامپیوتر Negarapp v2.01 یک نرم افزار کاربردی و مفید که اوقات شرعی کلیه استان ها و بیش از 365 شهر را محاسبه می کند. از امکانات جالب این نرم افزار قابلیت پخش قرائت قرآن و دعا ، قبل و بعد از اذان می باشد قابلیتی که در هیچ کدام نرم افزار های مشابه وجود ندارد. بیش از 15 فایل صوتی اذان و قرائت قرآن نیز در نرم افزار گنجانده شده که کاملا با یکدیگر هماهنگ است یعنی بلافاصله پس از پایان قرائت قرآن ، فایل اذان پخش می گردد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل می توانید فایل های دلخواه خود را جایگزین فایل های پیش فرض کنید.


بیوگرافی گای ریچی

نام اصلی : گای ریچی Guy Ritchie
تاریخ تولد : ۱۰ سپتامبر ۱۹۶۸ ‏(۴۸ سال)
محل تولد : هتفیلد، هارتفوردشایر،  انگلستان
پیشه : فیلمساز، فیلم‌نامه‌نویس، کافه‌دار، بیزنس‌من
سال های فعالیت : 1995 تاکنون
همسر : مدونا (۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸) جکی اینسلی (2015 حال)
فرزندان : 5

 

زندگینامه

گای ریچی (به انگلیسی: Guy Ritchie) (زادۀ ۱۰ سپتامبر ۱۹۶۸) فیلمنامه‌نویس، کارگردان و تهیه‌کنندۀ انگلیسی است. ریچی بیشتر برای کارگردانی فیلم‌هایی مانند قاپ‌زنی، قفل، انبار و دو بشکه باروت، راک‌ان‌رولا و شرلوک هلمز شناخته می‌شود.ریچی بعد از اینکه فیلم بوچ کسیدی و ساندنس کید را در بچگی دید تصمیم گرفت که در آینده فیلم‌ساز شود. ریچی هیچ تحصیلات آکادمیکی در زمینۀ فیلم‌سازی نداشته و تحصیل را خسته‌کننده می‌دانسته. گای ریچی به‌عنوان فیلم‌سازی صاحب‌سبک شناخته می‌شود. فیلم‌های ریچی پر از صحنه‌های پرالتهاب و همراه با دیالوگ‌های منحصربه‌فردی است که خشونت و طنز را با هم می‌آمیزد.

در سال ۲۰۰۰ گای ریچی با خواننده و بازیگر پاپ آمریکایی، مدونا، در قصر اسکیبوی اسکاتلند ازدواج کرد. آنها صاحب یک فرزند به نام روکو جان ریچی شدند که در ۱۱ اوت ۲۰۰۰ در لس‌آنجلس متولد شد و یک پسر مالاویایی به نام دیوید را نیز به فرزندخواندگی پذیرفتند. در سال پانزدهم اکتبر ۲۰۰۸ رسانه‌های بریتانیایی خبر از جدایی گای و مدونا دادند و این خبر توسط سخنگوی این دو نفر تأیید شد.

 

Filmography
1998     Lock, Stock and Two Smoking Barrels  
2000     Snatch    
2001     Mean Machine
2002     Swept Away    
2005     Revolver    
2008     RocknRolla     
2009     Sherlock Holmes    
2011     Sherlock Holmes: A Game of Shadows    
2015     The Man from U.N.C.L.E.    
2017     King Arthur: Legend of the Sword

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود