لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی پل بتانی

نام اصلی : پل بتانی Paul Bettany
زمینه فعالیت : بازیگری
تاریخ تولد : ۲۷ مهٔ ۱۹۷۱ (سن: ۴۵ سال)
محل تولد : لندن، بریتانیا
ملیت : انگلیسی
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۴ - حال
شریک زندگی : جنیفر کانلی (2003 حال)

 

زندگینامه

پل بتانی (به انگلیسی: Paul Bettany) (زادهٔ ۲۷ مه ۱۹۷۱) یک بازیگر، انگلیسی است، او در انواع مختلفی از فیلم‌ها نقش‌آفرینی کرده‌است؛ او تاکنون برای جوایز بافتا و انجمن بازیگران نمایشی نامزد شده‌است.پل بتانی در ۱۹۷۱ در محلهٔ شپردز بوش شهر لندن در انگلستان دیده به جهان گشود؛ مادرش آن بتانی یک خوانندهٔ صحنه، معلم تئاتر و مدیر صحنه؛ پدرش دن بتانی یک بازیگر و رقصنده است، او دارای یک خواهر بزرگ‌تر به‌نام سارا و یک برادر کوچک‌تر به‌نام متیو است. بتانی کاتولیک رشد یافت. هنگامی که پدرش در مدرسهٔ دخترانهٔ کوئینزوود در هرتفوردشایر (نزدیک لندن) تدریس می‌کرد خانوادهٔ ایشان در محیطی دانشگاهی زندگی می‌کردند، برادرش متیو پس از یک پاییز زندگی کردن در کوئینزوود درگذشت و پس از آن پل بتانی خانه‌اش را ترک گفت و به خود لندن به‌جهت زندگی رفت و پس از مدتی پدر و مادرش از یک‌دیگر جدا شدند، پل بتانی در یک آپارتمان کوچک در لندن زندگی می‌کرد و هزینه‌هایش را با نواختن گیتار به‌دست می‌آورد، پس از دو سال او یک کار جدید در خانهٔ سالمندان پیدا کرد.

بتانی زمانی که ۱۹ ساله بود تصمیم گرفت که یک بازیگر شود و با اراده این کار را دنبال کرد و به‌همین جهت به مرکز فیلم و تئاتر درام لندن رفت، نخستین نمایش او بازی در تئاتر تماس‌های یک بازرس بود، او زمانی که ۲۱ سال داشت در یک محصول تولیدشده توسط بی‌بی‌سی در نقش بیل سیکز بازی کرد.نخستین نقش مشهور بتانی بازی در فیلم بریتانیایی گانگستر شماره ۱ بود، نخستین فیلم هالیوودی داستان یک شوالیه (۲۰۰۱) است، او جوایزی از جمله جایزهٔ منتقدان فیلم لندن و جایزهٔ کانون پشتیبانی بهترین بازیگر مرد بریتانیایی را برای ایفای نقش در این فیلم دریافت کرد.بتانی در سال ۲۰۰۳ با بازیگر زن آمریکایی، جنیفر کانلی ازدواج کرد.

 

Filmography
1997     Bent       
1997     Sharpe's Waterloo
1998     Coming Home
1998     Killer Net 
1998     The Land Girls    
1999     Every Woman Knows a Secret
1999     After the Rain     
2000     Kiss Kiss (Bang Bang)    
2000     The Suicide Club (a.k.a. Game of Death)    
2000     David Copperfield 
2000     Dead Babies    
2000     Gangster No. 1     
2001     A Knight's Tale     
2001     A Beautiful Mind    
2002     Euston Road
2002     The Heart of Me    
2003     Master and Commander: The Far Side of the World     
2003     The Reckoning    
2003     Dogville     
2004     Wimbledon     
2006     Firewall     
2006     The Da Vinci Code    
2008     Iron Man  
2008     The Secret Life of Bees     
2008     Inkheart     
2008     Broken Lines    
2009     The Young Victoria     
2009     Creation     
2010     Legion     
2010     Iron Man 2  
2010     The Tourist    
2011     Priest    
2011     Margin Call    
2012     The Avengers  
2013     Blood     
2013     Iron Man 3   
2014     Transcendence     
2014     Shelter
2015     Mortdecai    
2015     Avengers: Age of Ultron   
2015     Legend     
2016     Captain America: Civil War     
2017     Journey's End

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید