لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

با عرض پوزش ، سرور اصلی دانلود سایت با مشکل مواجه شده است ، لذا ازشما کاربران عزیز درخواست می گردد فعلا از قسمت فایل استور سایت پرداختی را انجام ندهید. در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم.
با عرض پوزش ، سرور اصلی دانلود سایت با مشکل مواجه شده است ، لذا ازشما کاربران عزیز درخواست می گردد فعلا از قسمت فایل استور سایت پرداختی را انجام ندهید. در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم.
متاسفانه بسیاری از فایل های قابل دانلود از دسترس خارج شده اند ، در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم


بیوگرافی جسیکا ماریس

نام اصلی : جسیکا ماریس Jessica Marais
زمینه فعالیت : هنرپیشه
تاریخ تولد: ۲۹ ژانویهٔ ۱۹۸۵ م. (سن ۳۱
محل تولد : ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی
والدین: کرن ماریس، تونی ماریس
خواهر و برادر: کلارا ماریس
سال های فعالیت : 2008 تاکنون
همسر : جیمز استوارت (2009-2015)
فرزند : 1

 

زندگینامه

جسیکار ماریس متولد 29 ژانویه 1985 در شهر ژوهانسبورگ است.وی از سال 2008 تاکنون در حال فعالیت می باشد.او به خاطر بازی در سریال زیبای جستجوگر معروف شد.

 

Filmography
2008     Two Fists, One Heart
2008     Packed to the Rafters
2009     Legend of the Seeker  
2010     Fish Lips 
2010     Needle
2012     Magic City
2014     Love Child
2014     Carlotta
2015     That Sugar Film
2016     The Wrong Girl

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید