لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری

پروژه آماده افتر افکت تیتراژ خبر

دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری News SlideShow این پروژه بسیار زیبا و در عین حال ساده و قابل ویرایش می تواند تصاویر شما را در قالب یک تیتراژ خبری نمایش دهد و از آن می توانید در کارهای حرفه ای و سفارشات خود استفاده کنید. این پروژه نیاز به پلاگین خاصی ندارد ، مدت پروژه 54 ثانیه ، حجم پروژه در حدود 50 مگابایت و کیفیت اسلایدشو خروجی شما Resolution HD 1920 × 1080 می باشد و با نسخه های After Effects CS6, CC and CC 2015 سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه نیز در وب سایت شرکت سازنده به قیمت 18 دلار فروخته می شود.


بیوگرافی یوان مک‌گرگور

نام اصلی : یوان گوردن مک گرگور Ewan Gordon McGregor
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۳۱ مارس ۱۹۷۱ ‏(۴۵ سال)
محل تولد : پرت
ملیت : اسکاتلند
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۳-تاکنون
همسر : ایو ماوراکیس (1995 حال)
فرزندان : 4
خویشاوندان : Denis Lawson

 

زندگینامه

یوان گوردن مک گرگور (به انگلیسی: Ewan Gordon McGregor) (زاده ۳۱ مارس ۱۹۷۱) بازیگر اسکاتلندی است. از مهمترین نقش های او می‌توان به بازی در نقش رنتون در فیلم رگ یابی و اوبی‌وان کنوبی در سه گانهٔ جنگ ستارگان اشاره کرد. در سال ۱۹۹۷ مجلهٔ امپایر او را در میان صد بازیگر برتر تارخ در رتبهٔ سی و ششم قرار داد. یوان مک گرگور از پدر و مادری که هر دو معلم بودند در اسکاتلند به دنیا آمد.

 

Filmography
1994     Being Human    
1994     Shallow Grave     
1995     Blue Juice    
1996     Trainspotting     
1996     The Pillow Book    
1996     Emma     
1996     Brassed Off    
1997     Nightwatch    
1997     The Serpent's Kiss     
1997     A Life Less Ordinary    
1998     Velvet Goldmine    
1998     Little Voice     
1999     Desserts
1999     Star Wars Episode I: The Phantom Menace     
1999     Rogue Trader    
1999     Eye of the Beholder    
2000     Nora    
2001     Moulin Rouge!    
2001     Black Hawk Down    
2002     Star Wars Episode II: Attack of the Clones    
2002     Solid Geometry    
2003     Down with Love    
2003     Young Adam    
2003     Faster
2005     Robots
2005     Obi-Wan Kenobi    
2005     Valiant
2005     The Island    
2005     Stay     
2006     Stormbreaker    
2006     Miss Potter    
2007     Cassandra's Dream     
2008     Incendiary    
2008     Deception     
2009     Camerlengo Patrick McKenna    
2009     I Love You Phillip Morris     
2009     The Men Who Stare at Goats    
2009     Amelia     
2010     The Ghost Writer     
2010     Nanny McPhee and the Big Bang     
2010     Jackboots on Whitehall
2010     Beginners    
2011     Perfect Sense    
2011     Fastest
2011     Haywire    
2012     Salmon Fishing in the Yemen    
2012     The Impossible    
2013     Jack the Giant Slayer     
2013     August: Osage County    
2014     A Million Ways to Die in the West    
2014     Son of a Gun     
2015     Mortdecai     
2015     Last Days in the Desert     
2015     Miles Ahead     
2015     Star Wars Episode VII: The Force Awakens
2016     Jane Got a Gun    
2016     Our Kind of Traitor    
2016     American Pastoral
2017     T2: Trainspotting
2017     Beauty and the Beast


Television
1993     Lipstick on Your Collar   
1993     Scarlet and Black
1995     Kavanagh QC
1996     Karaoke   
1996     Tales from the Crypt
1997     Duncan Stewart
2002     The Polar Bears of Churchill with Ewan McGregor
2004     Long Way Round
2007     Long Way Down
2010     The Battle of Britain
2012     Ewan McGregor: Cold Chain Mission
2012     Bomber Boys
2013     The Corrections
2013     Hebrides: Islands on the Edge
2017     Fargo

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود