لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی هایدن کریستنسن

نام اصلی : هایدن کریستنسن Hayden Christensen
تاریخ تولد : ۱۹ آوریل ۱۹۸۱ ‏(۳۵ سال)
محل تولد : ونکوور، بریتیش کلمبیا، کانادا
ملیت : کانادا
پیشه : بازیگر و تهیه کننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۳ - تاکنون
شریک زندگی : ریچل بیلسون (2007 حال)
فرزندان : 1

 

زندگینامه

هایدن کریستنسن (به انگلیسی: Hayden Christensen) (زاده ۱۹ آوریل ۱۹۸۱ در ونکوور) یک بازیگر سینما و تلویزیون کانادایی است. او بازیگری را از سن سیزده سالگی با بازی در چندین برنامه تلویزیونی شروع کرده و در اواسط دهه ۱۹۹۰ به بازی در برنامه‌های تلویزیونی آمریکا روی آورد. او بیشتر برای بازی در نقش آناکین اسکای‌واکر در دو قسمت مجموعه جنگ ستارگان، ساخته جورج لوکاس شناخته شده است. او در فیلم‌هایی همچون جنگ ستارگان اپیزود دوم: حمله کلون‌ها، جنگ ستارگان اپیزود سوم: انتقام سیت، جهنده و سارقان ، شب پوکر ، بیدار شدن ایفای نقش کرده است.

 

Filmography
1995     In the Mouth of Madness    
1996     No Greater Love     
1995     Street Law     
1998     The Hairy Bird    
1999     The Virgin Suicides    
1999     Free Fall     
2001     Life as a House  
2002     Star Wars: Episode II – Attack of the Clones
2004     Return of the Jedi
2005     Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith
2006     Factory Girl     
2007     Awake
2007     Virgin Territory    
2008     Jumper
2009     New York, I Love You
2010     Takers
2010     Vanishing on 7th Street    
2010     Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
2014     American Heist     
2014     Outcast    
2015     Minutes in Heaven     
2017     First Kill


Television
1993     Family Passions       
1995     Love and Betrayal: The Mia Farrow Story
1995     Harrison Bergeron
1996     No Greater Love
1996     Forever Knight
1997     Goosebumps
1999     Real Kids, Real Adventures
1999     Are You Afraid of the Dark
1999     The Famous Jett Jackson"
2000     Trapped in a Purple Haze
2000     Higher Ground

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود