Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی آیشا تاکیا

نام اصلی : آیشا تاکیا Ayesha Takia
تاریخ تولد : 10 آوریل 1986
محل تولد :  مومبای . هند
حرفه : بازیگر، صدا پیشه، مانکن، مجری
سال‌های فعالیت : 2004 تاکنون
والدین : Faridah Takia, Nishith Takia
همسر : فرهان عظمی (2009 تاکنون)
فرزند : میکائیل عظمی

 

زندگینامه

آیِشا تاکیا (انگلیسی: Ayesha Takia) بازیگر اهل کشور هند است. از فیلم‌هایی که وی در آنها ظاهر شده است می‌توان به وجه نقد و یکشنبه اشاره کرد.آیشا تاکیا (هندی: आयेषा टाकिय़ा) در 10 آپریل 1986 به دنیا آمد در دبی بزرگ شده.پدرش (نیشیت) گجراتی است و مادرش (فریده) نصف انگلیسی و نصف ماهاریشتایی است، یه انگلیسی-هندی مسلمان. آیشا تاکیا به دبیرستان اس تی.آنتونی رفت، اما هرگز به دانشگاه نرفت چون از 16 سالگی کارش رو شروع کرد. اون یه خواهر کوچیکتر به اسم ناتاشا داره که در 5 فوریه 1988 به دنیا آمده.

 

آیشا برای مدت کوتاهی با اشمیت پاتل نامزد کرده بود اما بعد از اکران فیلم اشمیت با ریا سن از هم جدا شدن. در حال حاضر با فرهان آزمی صاحب رستوران نامزده و قرار است با هم ازدواج کنن. بازیگر مردهای مورد علاقه ی آیشا از بچگی آمیتاب باچان، عامر خان، فیروز خان، قادر خان، جانی لیور، گوویندا، گاندی، سونیل دات و قبار سینگ است، اون عاشق مونابای است و از شاهرخ خان متنفر است. بازیگر زنهای مورد علاقه اش سری دیوی و رانی موکرجی است. همیشه ساچین تندولکار و سونیل شتی رو دوست داشته.

 

Filmography
2004     Taarzan: The Wonder Car
2004     Dil Maange More
2004     Socha Na Tha    
2005     Shaadi No. 1    
2005     Super
2005     Home Delivery    
2006     Shaadi Se Pehle    
2006     Yun Hota Toh Kya Hota    
2006     Dor
2007     Salaam-E-Ishq    
2007     Kya Love Story Hai     
2007     Fool and Final     
2007     Cash    
2007     Blood Brothers    
2007     No Smoking    
2008     Sunday    
2008     De Taali
2009     10 Tasveer    
2009     Wanted     
2010     Paathshala     
2011     Mod    
2013     Aap Ke Liye Hum    


لطفا رای دهید !
(39 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود