لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی پریانکا چوپرا

نام اصلی : پریانکا چوپرا Priyanka Chopra
تاریخ تولد : ۱۸ ژوئیهٔ ۱۹۸۲ ‏(۳۴ سال)
محل تولد : جمشدپور، جارکند، هند
والدین : آشوک چوپرا، مادو چوپرا
ملیت : هندی
پیشه : بازیگر ، خواننده ، تهیه کننده و نیکوکار
سال‌های فعالیت : 2000 تاکنون

 

زندگینامه

پریانکا چوپرا (به هندی: प्रियंका चोपड़ा) (زادهٔ ۱۸ ژوئیه ۱۹۸۲) هنرپیشه هندی و چهره سرشناس بالیوود است.پریانکا چوپرا در سال ۲۰۰۰ به عنوان ملکه زیبایی جهان انتخاب شد و بعد از بازگشت به هندوستان به بالیوود روی آورد و با فیلم انداز به بالیوود معرفی شد. ازجمله فیلم های وی می توان به دان: تعقیب دوباره آغاز میشود ودان۲: تعقیب ادامه می‌یابدو کریش اشاره کرد.

پریانکا چوپرا در سال ۱۹۸۲ بدنیا آمد. پدر او دکتر آشوک چوپرا و مادرش دکتر مادو چوپرا بودند پدر او در ارتش کار می‌کرد و آن‌ها به خاطر شغل پدر مجبور بودند به طور مداوم محل زندگی خود را تغییر دهند و همین باعث شد تا پریانکا با آداب و رسوم قسمت‌های مختلف هند آشنایی کامل داشته باشد.پریانکا فرزند اول خانواده بود و مادر و پدرش علاقه بسیار زیادی به او داشتند علاوه بر این او فرزند مورد علاقه پدر بزرگ و مادر بزرگ خود بود. پریانکا برادری به نام سیدارت نیز دارد که هفت سال از او کوچکتر است.دختر عموی پریانکا چوپرا به نا پرینیتی چوپرا از بازیگران بالیوود است.

پریانکا چوپرا برای فیلم اعتراض ( ۲۰۰۴)Aitraaz برنده بهترین بازیگر نقش منفی از جشنواره فیلم فیر شد. فیلم اعتراض ( ۲۰۰۴)Aitraaz همراه با امریش پوری Amrish Puri بازی کرد که همچنین اخرین بازی امریش پوری Amrish Puri بازیگر برجسته درگذشته هندی بود.وی در سال ۲۰۰۸ با بازی در فیلم‌های دوستانا و فشن ثابت کرد که بهترین بازیگر حال حاضر سینمای هند است.وی در سال ۲۰۰۸ به خاطر بازی چشمگیرش در فیلم فشن جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را از جشنوارهٔ فیم فیر و دیگر جشنواره‌های بالیوود دریافت کرد.او همچنین دو آهنگ خوانده است که یکی از آنها به همراهی ویل.آی.ام به نام (در شهر من) است و دیگری به همراه پیتبول به نام بیگانه است.

 

Filmography
Andaaz    2003
Aitraaz    2004
Mujhse Shaadi Karogi    2004
Fashion    2008
Kaminey    2009
What's Your Raashee?    2009
Khoon Maaf    2011
Barfi!    2012
Mary Kom    2014
Dil Dhadakne Do    2015
Bajirao Mastani    2015

Television
2015    Quantico; ABC

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود