لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی اسکات ایستوود

نام اصلی : اسکات ایستوود Scott Eastwood
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد :  ۲۱ مارس ۱۹۸۶ ‏(۳۰ سال)
محل تولد : مونته‌ری، کالیفرنیا
والدین : کلینت ایستوود - ژاکلین ریوس
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر . مدل . کارگردان . تهیه کننده
سال‌های فعالیت : 2004 تاکنون

 

زندگینامه

اسکات ایستوود (انگلیسی: Scott Eastwood، زادهٔ ۲۱ مارس ۱۹۸۶) یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.اسکات پسر هنرپیشه و کارگردان معروف آمریکایی کلینت ایستوود می‌باشد. ایستوود در فیلم جدید ۲۰۱۶ به نام اوردرایو همراه با آنا د آرماس ایفای نقش می‌کند.

 

Filmography
2004     You Got Served    
2006     Flags of Our Fathers
2007     An American Crime
Pride     2007   
2008     Player 5150   
Gran Torino     2008   
2009     Shannon's Rainbow        
Invictus     2009        
2011     Enter Nowhere        
The Lion of Judah     2011        
2012     The Forger        
Trouble with the Curve     2012        
2013     Texas Chainsaw 3D        
2014     Fury        
The Perfect Wave     2014        
Dawn Patrol     2014    
2015     The Longest Ride         
Walk of Fame     2015    
Diablo     2015    
Mercury Plains     2015    
2016     Snowden         
Suicide Squad     2016    
Live by Night     2016    
Overdrive     2016    
2017     The Fate of the Furious       
2018     Pacific Rim: Uprising 


Television
2013     Chicago Fire    
2014     Chicago PD  


لطفا رای دهید !
(2 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود