لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جاش دالاس

نام اصلی : جاش دالاس Josh Dallas
تاریخ تولد : 18 دسامبر 1978 (38 سال)
محل تولد : لوئیزیانا . کنتاکی
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2006 تاکنون
همسر : لارا پولور ( 2007-2011) جنیفر گودوین (2014 حال)
فرزندان : 2

 

زندگینامه

جاش دالاس (انگلیسی: Josh Dallas؛ زادهٔ ۱۸ دسامبر ۱۹۸۱) یک هنرپیشه اهل آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به ثور، دم‌قرمزها اشاره کرد.

جاش دالاس در سال 1978 در لوئیزویل ایالت کنتاکی آمریکا به دنیا آمد. او در کنار رودخانه اوهایو در نیو آلبانی ایندیانا بزرگ شد. او به دبیرستان عمومی آلبانی رفت و در آنجا به شدت در تاترهای مدرسه و کارهای هنری آن شرکت می کرد و جوایز زیادی را هم از آن خود کرد. در همین دوران بود که عشق بازیگری در او نهادینه شد و همین باعث شد که او به دنبال حرفه بازیگری برود. هنگامی که جاش در دبیرستان بود در سن 16 سالگی او بورسیه سارا اکسلی را دریافت کرد؛ یک بورسیه کامل که به هر آمریکایی هر سه سال یک بار داده می شد تا بتوانند بازیگری را در «کنسرواتور مانتویو برای اجرای هنر» در لندن انگلستان بیاموزند.

در سن 20 سالگی جاش اولین نقش حرفه ای اش را به عنوان بازیگر در کمپانی شکسپیر سلطنتی لندن بدست آورد. او با تعدادی از معروف ترین کمپانی های تاتر دنیا کار کرد. او هیچ گاه تاتر را رها نکرد اما شروع کرد به بازی کردن در تلویزیون و سریال های آمریکایی. او پنج روز پس از اینکه به آمریکا برگشته بود برای بازی در فیلم کامیک بوکی مارول ثور انتخاب شد. جاش در دسامبر 2007 با «لارا پالور» ازدواج کرد و در سال 2012 از او جدا شد. سپس در 12 آوریل 2014 با گینیفر گودوین ازدواج کرد که حاصل این ازدواج نیز یک فرزند است.

Filmography
2008     Minutes      
2009     The Boxer     
The Descent Part 2     2009        
Ghost Machine     2009    
2011     Thor         
2012     Red Tails     
2016     Zootopia   
Sidekick     2016

   
Television
2006     Ultimate Force
2008     Doctor Who
2009     The Last Days of Lehman Brothers
2010     Money
Hawaii Five-0     2010 
2011     CSI: Crime Scene Investigation
2011     Once Upon a Time    


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود