لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار

دانلود نرم افزار اوقات شرعی برای کامپیوتر

دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار برای کامپیوتر Negarapp v2.01 یک نرم افزار کاربردی و مفید که اوقات شرعی کلیه استان ها و بیش از 365 شهر را محاسبه می کند. از امکانات جالب این نرم افزار قابلیت پخش قرائت قرآن و دعا ، قبل و بعد از اذان می باشد قابلیتی که در هیچ کدام نرم افزار های مشابه وجود ندارد. بیش از 15 فایل صوتی اذان و قرائت قرآن نیز در نرم افزار گنجانده شده که کاملا با یکدیگر هماهنگ است یعنی بلافاصله پس از پایان قرائت قرآن ، فایل اذان پخش می گردد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل می توانید فایل های دلخواه خود را جایگزین فایل های پیش فرض کنید.


بیوگرافی آلیسون سودول

نام اصلی : آلیسون لورن سودول Alison Loren Sudol
تاریخ تولد : ۲۳ دسامبر ۱۹۸۴ ‏(۳۲ سال)
محل تولد : سیاتل، ایالت واشینگتن، ایالات متحده
نام‌های دیگر : آلیسون مونرو
شغل : آهنگ‌ساز، بازیگر، خواننده-ترانه‌سرا، نویسنده، پیانیست
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۶-ناکنون

 

زندگینامه

آلیسون لورن سودول (به انگلیسی: Alison Loren Sudol) (زادهٔ ۲۳ دسامبر ۱۹۸۴) که با نام هنری یک شوریدگی کامل (به انگلیسی: A Fine Frenzy) نیز شناخته می‌شود، خواننده و ترانه‌سرای سبک آلترنتیو، پیانیست، بازیگر اهل آمریکا و سفیر حسن نیت اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) است.

اولین آلبوم او با نام سلولی در دریادر سال ۲۰۰۷ منتشر شد و به دنبال آن در سال ۲۰۰۹ بمب در قفس پرنده منتشر شد. ترانه‌های سودول در ایالات متحده آمریکا و آلمان، اتریش، سوئیس، لهستان، فرانسه و کشورهای دیگر فروش بسیاری کرده و تا اکتبر ۲۰۱۲ آلبوم‌های او بیش از ۶۵۰٫۰۰۰ فروش داشته‌اند.همچنین آهنگ‌های او در تعداد زیادی از سریال‌های تلویزیونی و خصوصاً در چند فیلم سینمایی استفاده شده‌اند. آخرین آلبوم سودول با نام پاینز در ۹ اکتبر ۲۰۱۲ منتشر شد.نام هنری او، «یک شوریدگی کامل» برگرفته از جمله‌ای در پردهٔ پنجم صحنهٔ اول نمایشنامهٔ رؤیای شب نیمه تابستان اثر ویلیام شکسپیر است.

Filmography
1997     Here Dies Another Day        
2002     The Gray in Between        
2004     Little Black Boot
2012     The Story of Pines
2015     Other People's Children    
2016     Fantastic Beasts and Where to Find Them    
2017     Between Us     


Television
2007     CSI:NY
2014     Transparent
2015     Dig


Discography
One Cell in the Sea    2007
Bomb in a Birdcage    2009
Pines    2012


Tours
One Cell in the Sea Tour   2007–2008
Birdcage Tour   2009–2010
Pines Tour          2012

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود