لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی ازرا میلر

نام اصلی : ازرا میلر  Ezra Matthew Miller
تاریخ تولد : ۳۰ سپتامبر ۱۹۹۲ ‏(۲۴ سال)
محل تولد : ویکاف، نیوجرسی, آمریکا
شغل : بازیگر. خواننده . نوازنده . فعال
سال‌های فعالیت : 2008 تاکنون

 

زندگینامه

ازرا متیو میلر (انگلیسی: Ezra Matthew Miller؛ متولد ۳۰ سپتامبر ۱۹۹۲) یک بازیگر آمریکایی است که به خاطر ایفای نقش در باید درباره کوین صحبت کنیم (۲۰۱۱) مشهور است. وی همچنین در مزایای خجالتی بودن, با لوگن لرمان و اما واتسون بازی کرده است و مشغول بازی در فیلم اقتباسی از رمان مشهور گوستاو فلوبر مادام بوواری است. همچنین وی بازیگر نقش فلش در فیلم های اقتباسی از دنیای DC از جمله جوخه انتحار میباشد و در سکانسی از فیلم BvS حضور دارد.

 

Filmography
2008     Afterschool     
2008     Californication
2009     Law & Order: Special Victims Unit
2009     Royal Pains
2009     City Island
2010     Every Day     
2010     Beware the Gonzo    
2011     Another Happy Day     
2011     Busted Walk
2011     We Need to Talk About Kevin    
2012     The Perks of Being a Wallflower    
2014     Madame Bovary     
2015     The Stanford Prison Experiment    
2015     Trainwreck    
2016     Batman v Superman: Dawn of Justice
2016     Suicide Squad
2016     Fantastic Beasts and Where to Find Them     
2017     Justice League

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید