لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی هنری کویل

نام اصلی : هنری کویل Henry Cavill
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد :  ۵ مهٔ ۱۹۸۳
محل تولد : بایلیویک جرسی، چنل آیلند، بریتانیا
ملیت : بریتانیا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : 2001 تاکنون

 

زندگینامه

هنری کویل هنرپیشه اهل بریتانیا است. وی از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده است. بیشتر شهرت وی به خاطر بازی در نقش سوپرمن در فیلم مرد پولادین است. دوران کودکی هنری مانند کودکان هم سن و سالش گذاشت اما تفاوت وی با دیگران در این بود که علاقه شدیدی به بازیگری داشت که همین علاقه سبب شد تا خیلی زود در نمایشِ « رویای نیمه شب تابستان » اثر شکسپیر حضور پیدا کند.

هنری که در دوران نوجوانی شور و علاقه اش به دنیای بازیگری بیش از پیش افزایش یافته بود، بلافاصله پس از اینکه اطلاع پیدا کرد در یک پروژه به نام « The Count of Monte Cristo » دنبال چهره ای نوجوان می گردند ، سریعاً خود را به محل رساند تا بتواند نقش را بگیرد و همینطور هم شد. هنری جوان، پس از این حضور، موفق شد در چندین پروژه دیگر از جمله محصولات " بی بی سی " حضور پیدا کند که تاثیر مثبتی بر روند رشد توانایی بازیگری اش داشت و سبب شد وی بتواند به آمریکا آمده و در مجموعه های تلویزیونی موفقی از جمله « The Tudors » به ایفای نقش بپردازد که وی را به شهرت جهانی رساند. اولین نقش مهم کاویل در سینما به سال 2011 و بازی در نقش اصلی فیلم « فناناپذیران » باز می گردد که باعث شهرت بیش از پیش وی شد. هنری کاویل در حال حاضر فیلم « مرد فولادی » را بر پرده سینماها دارد که مطمئناً نقطه عطفی در کارنامه بازیگری او محسوب می شود و راه رای برای حضور بیشتر و موثرتر در سنیما برای وی هموار می کند.

نکاتی که احتمالا درباره هنری کاویل نمی دانید :
مجله اِمپایر در سال 2005 ، وی را " بدشانس ترین بازیگر مرد هالیوود " نامید.
گفته که اگر بازیگر نمی شده، به نیروهای نظامی ملحق می شده تا وطن پرستی اش را اثبات کند!
علاقه مند به فرهنگ و تاریخ مصر هست و در این زمینه مطالعات زیادی انجام می دهد.
اولین بازیگر غیر آمریکایی هست که نقش سوپرمن را بازی کرده.
رویایش بازی در نقش اسکندر کبیر است.
به ورزش راگبی علاقه مند هست اما از وقتی که مصدوم شد، هرگز نتوانست این بازی را انجام دهد.
رابرت پاتینسون دوبار جایگزین او در فیلمها شده ، اولی مربوط به نقش سدریک دیگوری در فیلم « هری پاتر و جام آتش » و دومی هم نقش ادوارد در مجموعه « گرگ و میش ».
فیلم مورد علاقه اش گلادیاتور است.
بازیگران مورد علاقه اش مل گیبسون و راسل کراو هستند.
استعداد زیادی در یادگیری زبان های مختلف دارد.
اولین انتخاب استفنی میرز ( نویسنده سری کتابهای « گرگ و میش » ) برای بازی در نقش ادوارد کولن بود اما نقش به او نرسید.
در سال 2005 قرار بود که نقش جیمزباند را در فیلم « کازینو رویال » بر عهده بگیرد اما تهیه کنندگان اعلام کردند که او برای ایفای نقش جیمزباند بسیار جوان هست و به همین دلیل نقش را به گزینه دیگرشان یعنی دنیل کریگ دادند.
وی همچنین قرار بود در سال 2006 در فیلم « بازگشت سوپرمن » ایفاگر نقش سوپرمن باشد که آن نقش هم به برندان روث رسید!
از طرفداران بازیهای کامپیوتری است.
فرانسوی را به راحتی صحبت می کند و زبان های ایتالیایی و آلمانی را در حد یک مکالمه ساده می تواند صحبت کند.
4 برادر دیگر هم دارد.
برای بازی در نقش سوپرمن ، یک رژیم غذایی سفت و سخت گرفت و موهایش را هم به مشکی تغییر داد.

 

Filmography
2001     Laguna       
2002     The Count of Monte Cristo     
2003     I Capture the Castle     
2005     Hellraiser: Hellworld     
2006     Tristan & Isolde    
2006     Red Riding Hood     
2007     Stardust     
2009     Whatever Works    
2009     Blood Creek    
2011     Immortals    
2012     The Cold Light of Day    
2013     Man of Steel    
2015     The Man from U.N.C.L.E.      
2016     Batman v Superman: Dawn of Justice     
2017     Sand Castle    
2017     Justice League


Television
2002     The Inspector Lynley Mysteries
2002     Goodbye, Mr. Chips
2003     Midsomer Murders"
2007     The Tudors

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود