لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : آخرین ورژن فایرفاکس دو افزونه کاربردی

افزونه فایرفاکس عنوان برنامه : آخرین ورژن فایرفاکس + دو افزونه کاربردی
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : نصب کننده

توضیحات مختصر : برای این مطلب آخرین ورژن بروز مرورگر فایرفاکس را برای شما عزیزان قرار دادیم که در هیچ کدام از سایت ها وجود ندارد همراه فایل ستاپ آخرین نسخه فایرفاکس دو افزونه کاربردی غیرفعال سازی و فعال سازی تصاویر جهت حفظ پهنای باند اینترنت و همچنین تقویم شمسی زیبا قرار داده شده است.



بیوگرافی کریس پرت

نام اصلی : کریس پرت Chris Pratt
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۲۱ ژوئن ۱۹۷۹
محل تولد : ویرجینیا، مینه‌سوتا
ملیت : آمریکایی
پیشه  : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۰ تاکنون
همسر : آنا فاریس (۲۰۰۹-حال)
فرزندان : 1    

 

زندگینامه

کریستوفر "کریس" مایکل پرت یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.کریس پرت در ۲۱ ژوئن ۱۹۷۹ ‌در ویرجینیا، مینه‌سوتا به دنیا آمد. مادرش کتلین کارمند یک سوپرمارکت بود و پدرش دنیل نیز تعمیرکار منزل بود. کریس در کودکی به ورزش کشتی روی آورد و آینده درخشانی برای او متصور می شد اما این رشته ورزشی را ادامه نداد.

وی در دوران نوجوانی زمانی که کالج را نیمه کاره رها کرد، مدتها به انجام کارهای متفرقه ای نظیر فروختن کوپن مشغول بود بی سرپناه بود. پرت حتی مدتی در چادری نزدیک ساحل زندگی می کرد و به سختگی گذر ایام می کرد تا اینکه زمانی که در یک رستوران کار می کرد، توسط رئا داون چونگ دیده شد و برای بازی در یک فیلم کوتاه ترسناک به نام « نفریت قسمت سوم » معرفی شد و پس از حضور در این فیلم کوتاه، پرت توانست به تلویزیون وارد شده و نقشی در مجموعه « Everwood » بدست آورد.

پس از حضور در چندین نقش کوتاه در سریال و فیلمهای سینمایی، پرت برای بازی در فیلم « پیشتازان فضا » و همچنین « آواتار » تست بازیگری داد اما نتوانست نقشی در این دو فیلم بدست بیاورد. وی پس از حضور در چندین فیلم مطرح از جمله « مانیبال »، و « Her » ، موفق شد برای بازی در فیلم « نگهبانان کهشکان » انتخاب شد اما تا مدتها نمی دانست که قرار است ایفاگر نقش اصلی در این فیلم باشد!اما پس از مشخص شدن حضور وی در نقش اصلی، نقطه عطف بازیگری پرت رقم خورد چراکه « نگهبانان کهشکان » تبدیل به یکی از پر فروش ترین فیلمهای کمپانی مارول شد و پرت را به بازیگری پولساز در هالیوود مبدل کرد.

 کریس پرت و همسرش آنا فاریس

نکاتی که احتمالا درباره کریس پرت نمی دانید :
علاقه مند به ماهیگری و شکار است.
همسرش آنا فاریس می باشد که بازیگر است. فاریس بازیگر اصلی سری فیلمهای کمدی « فیلم ترسناک » بوده است.
پسرش جک پرت، در سال 2012 متولد شد.
تباری انگلیسی، آلمانی، سوییسی،فرانسوی، کانادایی و نروژی دارد!
سه سال متوالی در سه فیلم حضور داشته که نامزد اسکار بهترین فیلم سال بوده اند : مانیبال، سی دقیقه بامداد و Her
زبان آلمانی رو به روانی صحبت می کند.دوست صمیمی اوبری پلازا می باشد.
مدتی را در یک ون زندگی کرده است.


زندگی خصوصی
او اولین بار همسر خود آنا فاریس را در فیلمبرداری امشب منو ببر خونه در سال ۲۰۰۷ ملاقات کرد. آنها دو سال بعد در تاریخ ۹ ژوئیه ۲۰۰۹ باهم ازدواج کردند. پسر آنها، جک، در اوت ۲۰۱۲ به دنیا آمد.

 

Filmography
2000     Cursed Part 3  
2003     The Extreme Team     
2005     Strangers with Candy     
2007     Walk the Talk     
2008     Wieners    
2008     Wanted    
2009     Bride Wars     
2009     Deep in the Valley     
2009     Jennifer's Body     
2011     Take Me Home Tonight    
2011     Moneyball    
2011     What's Your Number?     
2011     Years    
2012     The Five-Year Engagement    
2012     Zero Dark Thirty 
2013     Movie 43 
2013     Mr. Payback 
2013     Delivery Man     
2013     Her    
2014     The Lego Movie
2014     Guardians of the Galaxy
2015     Jem and the Holograms  
2016     The Magnificent Seven     
2016     Passengers     
2017     Guardians of the Galaxy Vol. 2
2018     Avengers: Infinity War
2019     Untitled Avengers film


Television
2001     The Huntress
2002     Everwood 
2005     Path of Destruction 
2006     The O.C.   
2008     The Batman
2009     Parks and Recreation
2010     Ben 10: Ultimate Alien
2014     Saturday Night Live 
2017     Mom

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود