لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی برایس دالاس هاوارد

نام اصلی : برایس دالاس هاوارد Bryce Dallas Howard
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۲ مارس ۱۹۸۱
محل تولد : لوس آنجلس آمریکا
والدین : ران هاوارد
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۸۹-اکنون
همسر : ست گابل (۲۰۰۶-حال)
فرزندان : ۲

 

زندگینامه

برایس دالاس هاوارد بازیگر، آمریکایی است.رایس دالاس هاوارد، بازیگر سینما و تلویزیون، در آثاری همچون فیلم سینمایی «Gold»، فیلم سینمایی «اژدهای پیت» و فیلم سینمایی «دنیای ژوراسیک» فعالیت داشته است.و از فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم خدمتکاران اشاره کرد.

برایس دالاس هاوارد در سال 1981 در لس آنجلس ایالت کالیفرنیای آمریکا به دنیا آمد. او دختر کارگردان مشهور آمریکایی و برنده جایزه اسکار، ران هاوارد است. مادرش چریل هاوارد بازیگر و نویسنده است. او در خانواده ای سینمایی بزرگ شد، مادربزرگ، پدربزرگ و عمویش کلینت هاوارد بازیگر هستند. او دو خواهر دوقلو کوچکتر از خودش به نامهای «جوسلین» و «پیجی» دارد که در سال 1985 به دنیا آمده اند و یک برادر به نام «رید هاوارد» که در سال 1987 به دنیا آمده است. برایس در گرینویچ کانکتیکات بزرگ شد چون والدینش عقیده داشتند که هر چهار فرزندشان باید به دور از زرق و برق سینما و شهرت بزرگ شوند. در بیشتر دوران کودکی اش او دسترسی زیادی به تلویزیون نداشت. او در دبیرستان بود که هنر را کشف کرد و به همراه دوستش ناتالی پورتمن یک کمپ هنری زدند. او در مدرسه درام دالاس ثبت نام کرد و فامیلی اش را به هاوارد تغییر داد تا بتواند از شهرت پدرش برای پیشرفت استفاده کند.

بین سالهای 1999 تا 2003 او در کنسرواتوری «استلا ادلر» در دانشگاه نیویورک تحصیل کرد و در سال 2003 در رشته درام فارغ التحصیل شد. سپس در برادوی مشغول بازیگری تاتر شد. برایس جوان در چندین فیلم پدرش حضور داشت در نتیجه خیلی با سینما بیگانه نبود. کارگردان سینما ام نایت شیامالان تحت تاثیر هنر او در برادوی قرار گرفت و او را برای نقش اول فیلمش به نام دهکده انتخاب کرد. او به خاطر بازی در فیلم «همان طور که تو دوست داری» نامزد جایزه بهترین بازیگر در سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی شد. بازی در فیلم خدمتکاران و موفقیت جهانی فیلم باعث شد که او هم به عنوان بازیگر فیلم شهرتی جهانی پیدا کند. او در 17 جون 2006 با بازیگر سینما و تلویزیون «سث گیبل» ازدواج کرد و آنها صاحب دو فرزند هستند.

 

Filmography
1989     Parenthood     
1995     Apollo 13      
2000     How the Grinch Stole Christmas     
2001     A Beautiful Mind    
2004     Book of Love     
2004     The Village    
2005     Manderlay     
2006     As You Like It    
2006     Lady in the Water    
2006     Orchids
2007     Spider-Man 3     
2008     Good Dick
2008     The Loss of a Teardrop Diamond    
2009     Terminator Salvation     
2010     The Twilight Saga: Eclipse    
2010     Hereafter    
2011     The Help     
2011     Rachael    
2012     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
2015     Jurassic World     
2016     Pete's Dragon    
2016     Gold

   
Television
2009     Family Guy
2013     Call Me Crazy: A Five Film
2014     HitRecord on TV
2016     Black Mirror

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید