لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی روبی رز

نام اصلی : روبی رز لنگنهایم Ruby Rose Langenheim
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۲۰ مارس ۱۹۸۶
محل تولد : ملبورن، ویکتوریا، استرالیا
ملیت : استرالیایی
پیشه : مدل، هنرپیشه، دی‌جی، مجری تلویزیون
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۷ تا کنون

 

زندگینامه

روبی رز لَنگنهایم  یک مدل، هنرپیشه، دی‌جی و مجری تلویزیون استرالیایی است. از فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته می‌توان به نارنجی همان سیاه است، سه ایکس: بازگشت ژاندر کیج و رزیدنت ایول: قسمت پایانی اشاره کرد.

 

Filmography
2013     Around the Block    
2014     Break Free
2016     Sheep and Wolves  
Resident Evil: The Final Chapter     2016    
2017     xXx: Return of Xander Cage     
John Wick: Chapter 2     2017    
Pitch Perfect 3     2017
2018     Meg    

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید