لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!



بیوگرافی دیوید گیونتولی

نام اصلی : دیوید سی. گیونتولی David Czarra Giuntoli
تاریخ تولد : ۱۸ ژوئن ۱۹۸۰
شهر زادگاه : سنت لوئیس، میزوری
محل تولد : میلواکی، ویسکانسین، ویسکانسین
محل سکونت : پورتلند، اورگن
ملیت : آمریکایی
تحصیل : St. Louis University High School
دانشگاه : Indiana University Bloomington
شغل : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۳ تاکنون
همسر : بیتسی تالوک (2014 حال)

 

زندگینامه

دیوید گیونتولی متولد ۱۸ ژوئن ۱۹۸۰ یک بازیگر آمریکایی هست. به خاطر بازی در نقش کارآگاه نیک در سریال گریم از شبکه ان بی سی به اوج شهرت رسید.در میلواکی ویسکونسین به دنیا آمد و در حومه شهر سنت لوئیس بزرگ شد.گیونتولی از مری و ديويد در ميلواكی ويسكانسين بدنيا آمد. پدرش ايتاليايی و مادرش آلمانی مجارستانی بود. او در هانتلی، در حومه سنت لوئيس، ميسوری بزرگ شد. او تاكيد می كند كه در دوران كودكی چندان ورزشكار نبوده است. در يک مصاحبه تلفنی هاليوود گیونتولی اظهار داشت: “من تازمانی كه دانش آموز سال دوم دبيرستان بودم قدم سه فوت کوتاه تر از حال حاضر بود. ولی اندازه سر و بدنم مثل الان بود. كمی بی دست و پا بودم. در دبيرستان شروع به تغيير كردم”. پس از فارغ التحصيلي از دبيرستان دانشگاه سنت لوئيس در سال 1998، او با حضور در دانشگاه اينديانا بلومينگتون، مدرک ليسانس خود را در کسب و کار بين الملل و امور مالی در سال 2002 كسب نمود. گیونتولی پس از اتمام دوره دانشگاهی اش به سنت لوئيز بازگشت. با اين حال او دلش ميخواست كه سرگرم كننده باشد تا حرفه ای در امور مالی داشته باشد، چيزی كه خانواده اش اوايل متوجه آن گرديدند كه از خنداندن مردم در سنين جوانی لذت ميبرد. ارتباط مجدد وی با معلم تئاتر مدرسه، او بصورت محلی شروع به گذراندن درسهای بازيگری نمود.

زندگی حرفه ای :
اولين فرصت كاری خود را در سال 2003 بدست آورد زمانيكه توسط تيم استعداديابی برای MTV كشف گرديد و در مجموعه سريال واقعی قوانين جاده اقيانوس آرام جنوبی به ايفای نقش پرداخت. سه ماه ماجراجويی در اقيانوس آرام جنوبی، و حضورش در فصل هفتم از دنيای واقعی / چالش قوانين جاده ای منبعی فراهم نمود تا با آن بدهی دانشگاه خود را پرداخت نمايد و علاوه بر آن تصميم او برای رفتن بدنبال حرفه بازيگری بعنوان يک كار تمام وقت بيشتر قوت گرفت.
در سال 2007، او به لس آنجلس نقل مکان کرد تا بيشتر به حرفه بازيگری بپردازد. در آنجا تحت نظر كارگردان و استاد بازيگری كريس فيلدز آموزش ديد، پيش از آنكه به كمپانی تئاتر اكو بپيوندد. وی در سريال ها و فيلم های بسياری به عنوان هنر پيشه مهمان بازی کرد، كه از آن جمله ميتوان به زخم زبان / پهلو، مريخ ورونيک ، آناتومی گری، نجوا کن شبح، ممتاز، بدون هيچ ردی، و پرونده سرد در اين ميان اشاره كرد.گیونتولی همچنين براي ايفای مجدد نقش سوپرمن مرد فولادی در نظر گرفته شد، اما در نهايت از بازيگر انگليسی هنری کويل شكست خورد. بزرگترين نقشش تا به امروز در تلويزيون سريال گريم بود، كه برای اولين بار در اكتبر سال 2011 نمايش داده شد. علاوه بر كار خود در گريم، گیونتولی در سال 2012 در فيلم كارولين و جک بعنوان نقش مكمل به ايفای نقش پرداخت.

زندگی شخصی :
گیونتولی در حال حاضر در پورتلند، اورگان كار و زندگی ميكند، جايی كه گريم در آن فيلم برداری شد. او اغلب به دوچرخه سواری ميپردازد. در طول يک دوره استراحت در سال 2012 در توليد گريم، گیونتولی از پرورشگاه فيلها در كنيا بازديد نمود و يكی از آنها را به سرپرستی گرفت. گیونتولی با بازيگر سابق بيتسی تولوچ همبازی اش در سریال گریم در سال 2014 ازدواج کرد.

 

Filmography
2009     Weather Girl   
2009     ComedyPOPS
2010     Camera Obscura
2010     Turn The Beat Around     
2011     Month Rule
2012     Caroline and Jackie     
2016     Hours: The Secret Soldiers of Benghazi         
2016     Buddymoon


Television
2003     Road Rules: South Pacific 
Real World/Road Rules Challenge: The Gauntlet     2003
2007     Ghost Whisperer 
Veronica Mars     2007
2008     Nip/Tuck
Grey's Anatomy     2008
Finish Line     2008
Privileged     2008
Eli Stone     2008
The Unit     2008
Without a Trace     2008
Cold Case     2008
2009     Crash 
U.S. Attorney     2009
2010     The Quinn-tuplets  
The Deep End     2010
Hot in Cleveland     2010
Private Practice     2010
2011     Love Bites
2011     Grimm   
2013     Key & Peele       

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود