لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار

دانلود نرم افزار اوقات شرعی برای کامپیوتر

دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار برای کامپیوتر Negarapp v2.01 یک نرم افزار کاربردی و مفید که اوقات شرعی کلیه استان ها و بیش از 365 شهر را محاسبه می کند. از امکانات جالب این نرم افزار قابلیت پخش قرائت قرآن و دعا ، قبل و بعد از اذان می باشد قابلیتی که در هیچ کدام نرم افزار های مشابه وجود ندارد. بیش از 15 فایل صوتی اذان و قرائت قرآن نیز در نرم افزار گنجانده شده که کاملا با یکدیگر هماهنگ است یعنی بلافاصله پس از پایان قرائت قرآن ، فایل اذان پخش می گردد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل می توانید فایل های دلخواه خود را جایگزین فایل های پیش فرض کنید.


بیوگرافی چنینگ تیتوم

نام اصلی : چینیگ تیتوم  Channing Matthew Tatum
زمینه فعالیت : بازیگر .تهیه‌کننده .رقصنده
تاریخ تولد : ۲۶ آوریل ۱۹۸۰
محل تولد : کولمن (آلاباما)
محل زندگی : میامی
ملیت : آمریکا
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۰-تاکنون
همسر : جینا دوان(۲۰۰۹-حال)

 

زندگینامه

چنینگ متیو تیتوم متولد ۲۶ آوریل۱۹۸۰ بازیگر آمریکایی است. وی علاوه بر بازیگری، به تهیه‌کنندگی و مانکنی نیز فعالیت دارد. وی پس از آشنایی با جنا دیوان در سال ۲۰۰۶ و در خلال ساخت فیلم استپ آپ ۱، در سپتامبر ۲۰۰۸ و در جزایر هاوایی با وی نامزد شد. این دو در ۱۱ ژوئیه ۲۰۰۹ در کلیسایی در شهر ملیبو، کالیفرنیا با هم ازدواج کردند.

 

Filmography
2005     Coach Carter     
2005     Havoc    
2005     Supercross     
2005     War of the Worlds
2006     She's the Man     
2006     Step Up    
2006     A Guide to Recognizing Your Saints    
2007     The Trap
2007     Battle in Seattle    
2008     Step Up 2: The Streets
2008     Stop-Loss    
2009     Fighting    
2009     Public Enemies    
2009     G.I. Joe: The Rise of Cobra    
2010     Dear John    
2010     Earth Made of Glass
2011     The Dilemma    
2011     The Son of No One     
2011     The Eagle    
2011     Years     
2012     Haywire     
2012     The Vow    
2012     Jump Street
2012     Magic Mike
2012     Nitro Circus: The Movie
2013     Side Effects    
2013     G.I. Joe: Retaliation    
2013     This Is the End
2013     White House Down
2013     Don Jon
2014     The Lego Movie
2014     Foxcatcher    
2014     Jump Street    
2014     The Book of Life
2015     Jupiter Ascending    
2015     Magic Mike XXL
2015     The Hateful Eight    
2016     Hail, Caesar!    
2017     The Lego Batman Movie
2017     Logan Lucky
2017     Kingsman: The Golden Circle


Television
2004     CSI: Miami
2012     Saturday Night Live
2014     The Simpsons
2014     Running Wild with Bear Grylls
2016     Idiotsitter

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود