لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

با عرض پوزش ، سرور اصلی دانلود سایت با مشکل مواجه شده است ، لذا ازشما کاربران عزیز درخواست می گردد فعلا از قسمت فایل استور سایت پرداختی را انجام ندهید. در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم.
با عرض پوزش ، سرور اصلی دانلود سایت با مشکل مواجه شده است ، لذا ازشما کاربران عزیز درخواست می گردد فعلا از قسمت فایل استور سایت پرداختی را انجام ندهید. در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم.
متاسفانه بسیاری از فایل های قابل دانلود از دسترس خارج شده اند ، در حال پیگیری و رفع مشکل هستیم


بیوگرافی ال فانینگ

نام اصلی : مری ال فانینگ Elle Fanning
زمینه فعالیت : سینما، تلویزیون
تاریخ تولد :  ۹ آوریل ۱۹۹۸
محل تولد : کنیرز، جورجیا
محل زندگی : لس آنجلس
ملیت : آمریکایی
پیشه : هنرپیشه، صداپیشه، تئاتر
سال‌های فعالیت  : ۲۰۰۱–اکنون

 

زندگینامه

ال فانینگ متولد ۹ آوریل ۱۹۹۸ هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده است.او خواهر کوچکتر داکوتا فانینگ است.ال فانینگ بازیگری را قبل از اینکه سه ساله شود شروع کرد. او کارش را با بازی کردن نسخه ی جوانتر نقش خواهرش داکوتا فانینگ در برنامه تلویزیونی "Taken" آغاز کرد.

در سال ۲۰۰۲ میلادی، ال که تنها چهار سال داشت ٫اولین نقشش را در فیلم کمدی مهد کودک بابا مستقل از خواهرش به انجام رساند.مهارت ال در بازیگری هنگام انتخاب شدن وی در نقش راث در فیلم درب در کف زمین به خوبی نمایان گشت. تهیه کنندهٔ این فیلم از قبل تصمیم گرفته بود دو دوقلوی همسان را برای این فیلم انتخاب کند ولی آنچنان تحت تاثیر ال قرار گرفت که فقط وی را انتخاب کرد.ال همچنین در کنار آنجلینا جولی در فیلم مالیفیسنت ظاهر شد. او در این فیلم نقش شاهزاده آرورا را بر عهده داشت.

Filmography
2001     I Am Sam     
2003     Daddy Day Care    
2004     The Door in the Floor    
2005     My Neighbor Totoro
2005     P.N.O.K.
2005     Because of Winn-Dixie    
2006     Déjà Vu    
2006     Babel     
2006     I Want Someone to Eat Cheese With    
2007     The Nines     
2007     Reservation Road    
2007     Day 73 with Sarah
2008     The Curious Case of Benjamin Button    
2008     Phoebe in Wonderland    
2009     Astro Boy
2010     The Nutcracker in 3D     
2010     Somewhere     
2011     Super 8    
2011     The Curve of Forgotten Things
2011     Twixt    
2011     We Bought a Zoo    
2012     Ginger & Rosa    
2012     Leaning Toward Solace
2014     Low Down    
2014     Young Ones    
2014     Maleficent    
2014     The Boxtrolls
2015     Trumbo    
2015     Three Generations    
2016     The Neon Demon    
2016     20th Century Women    
2016     Ballerina
2016     Live by Night    
2017     Sidney Hal    
2017     The Beguiled
2017     How to Talk to Girls at Parties
2017     Mary Shelley


Television
2002     Taken
2003     Judging Amy
2003     CSI: Miami
2004     CSI: NY
2006     House M.D
2006     Law & Order: Special Victims Unit
2006     The Lost Room
2006     Criminal Minds
2014     HitRecord on TV

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:

رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید