لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب فوق حرفه ای نقاش

قالب نقاش boostrap عنوان برنامه : قالب فوق حرفه ای نقاش
قیمت : 17,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

در ادامه سری قالب های بوت استرپ Bootstrap اینار هم یک قالب فوق العاده جذاب و حرفه ای رو براتون آماده کردیم با نام نقاش ! این قالب ویژه شرکت ها ، کارخانه ها ، نقاش های ساختمان و کلا کسانی که در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت دارند بسیار مناسب و ایده آل است. کلیه صفحات با جلوه های ویژه نمایش داده می شوند و کلیه صفحات مورد نیاز از قبیل معرفی کار ، تعرفه ، آلبوم نمونه کار ، خدمات و پشتیبانی در قالب قرار داده شده است.

 

 



بیوگرافی داکوتا فانینگ

نام اصلی : هَنا داکوتا فانینگ Hannah Dakota Fanning
زمینه فعالیت : بازیگر
تاریخ تولد : ۲۳ فوریهٔ ۱۹۹۴
محل تولد : کنیرز، جورجیا
ملیت : آمریکایی
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون

 

زندگینامه

هَنا داکوتا فانینگ متولد ۲۳ فوریه ۱۹۹۴ یک بازیگر آمریکایی است. او در سن هفت سالگی با نقش‌آفرینی در فیلم من سم هستم در سال ۲۰۰۱ درخشید.فانینگ به عنوان یک بازیگر نوجوان در مشهورترین فیلم‌هایش یعنی مردی در آتش، جنگ دنیاها و تار شارلوت بازی کرده است. او برنده جوایز زیادی شده است و معمولاً جوان‌ترین شخصی بوده که تاکنون کاندیدای جایزه انجمن بازیگران سینما شده است.

فانینگ در کنیرز، ایالت جورجیا زاده شده است. پدر او یک ورزشکار حرفه‌ای بوده که اکنون در لس‌آنجلس یک فروشنده وسایل الکترونیک است. خواهر کوچکتر او ال فانینگ، نیز یک بازیگر است. مادرش نام «حنا» و پدرش نام «داکوتا» را برای او می‌خواستند. او نام داکوتا را در بین دوستان و فامیلش به کار می‌برد. فانینگ تباری نیمه آلمانی با اصلیت ایرلندی دارد.

Filmography
2001     Father Xmas
Tomcats     2001        
I Am Sam     2001        
2002     Trapped        
Sweet Home Alabama     2002        
Hansel and Gretel     2002        
2003     Uptown Girls         
The Cat in the Hat     2003        
Kim Possible: A Sitch in Time     2003    
2004     Man on Fire         
My Neighbor Totoro     2004    
In the Realms of the Unreal     2004    
2005     Hide and Seek        
Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch     2005    
Nine Lives     2005        
War of the Worlds     2005        
Dreamer     2005        
2006     Charlotte's Web        
2007     Hounddog        
Cutlass     2007
2008     The Secret Life of Bees       
2009     Coraline   
Push     2009     
The Twilight Saga: New Moon     2009    
2010     The Runaways        
The Twilight Saga: Eclipse     2010    
2012     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2      
Celia     2012
The Motel Life     2012    
Now Is Good     2012    
2013     Night Moves        
The Last of Robin Hood     2013    
2014     Very Good Girls        
Effie Gray     2014    
Every Secret Thing     2014    
Yellowbird     2014
2015     The Benefactor        
2016     Brimstone        
American Pastoral     2016    
The Escape     2016
Viena and the Fantomes     2016    
2018     Ghost Wars  
The Bell Jar     2018
Ocean's Eight     2018

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود