لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب فوق حرفه ای نقاش

قالب نقاش boostrap عنوان برنامه : قالب فوق حرفه ای نقاش
قیمت : 17,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

در ادامه سری قالب های بوت استرپ Bootstrap اینار هم یک قالب فوق العاده جذاب و حرفه ای رو براتون آماده کردیم با نام نقاش ! این قالب ویژه شرکت ها ، کارخانه ها ، نقاش های ساختمان و کلا کسانی که در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت دارند بسیار مناسب و ایده آل است. کلیه صفحات با جلوه های ویژه نمایش داده می شوند و کلیه صفحات مورد نیاز از قبیل معرفی کار ، تعرفه ، آلبوم نمونه کار ، خدمات و پشتیبانی در قالب قرار داده شده است.

 

 



بیوگرافی اندرو گارفیلد

نام اصلی : اندرو راسل گارفیلد  Andrew Russell Garfield
زمینه فعالیت : سینما، تلویزیون و رادیو
تاریخ تولد : ۲۰ اوت ۱۹۸۳
محل تولد : لس‌آنجلس، کالیفرنیا
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۴ - اکنون

 

زندگینامه

اندرو راسل گارفیلد  بازیگر آمریکایی بریتانیایی سینما، تلویزیون و رادیو است. او اولین بار در سال ۲۰۰۷ با بازی در فیلم شیرها برای بره‌ها شناخته شد. بعد از آن در فیلم‌های هرگز نگذار بروم و شبکه اجتماعی نقش‌آفرینی کرد. همچنین در قسمت نخست و دوم مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز اندرو گارفیلد نقش پیتر پارکر یا همان «مرد عنکبوتی» را بازی کرد.اندرو گارفیلد در لس آنجلس کالیفرنیا به دنیا آمد. مادرش یک بریتانیایی و پدرش یک کالیفرنیایی بود. وقتی آندرو سه ساله بود خانواده اش از کالیفرنیا به بریتانیا مهاجرت کردند. او دوران کودکی و نوجوانی خود را در انگلستان کنار خانواده یهودی خود گذراند.

خانواده اش قشر متوسط جامعه بریتانیا محسوب می‌شدند. پدر و مادرش اوایل فروشگاه دکوراسیون خانه راه انداختند ولی بعدها پدرش سرمربی مدرسه شنا شد و مادرش هم هم اکنون به عنوان مربی در دانشگاه پرستاری تدریس می‌کند. وقتی نوجوان بود تصمیم داشت بازرگانی بخواند اما در شانزده سالگی متوجه استعداد بازیگریش شد و تصمیم گرفت این حرفه را بطور آکادمیک بیاموزد برای همین در چند مدرسه بازیگری درس خواند و با موفقیت فارغ‌التحصیل شد.

اولین کارهای غیر حرفه‌ای اش را از تئاتر شروع کرد و در نمایش «بوگسی مالونه» نقش ایفا کرد او کارش را کمی جدی تر گرفت و به عضویت گروه تئاتر خیابان «اپسوم» شهر «ساری» انگلستان درآمد و نقش آفرینی‌هایش با این گروه او را بیشتر و بیشتر مورد توجه قرار داد و توانست جایزه تئاتر «اخبار عصر منچستر» را برای بهترین بازیگر نوظهور دریافت کند. او به تئاتر سلطنتی منچستر راه یافت و دوباره همان جایزه را در سال ۲۰۰۶ کسب کرد و سال بعد نقش «رومئو» را در نمایش معروف «ویلیام شکسپیر» یعنی «رومئو و جولیت» بازی کرد.

همزمان با تئاتر وارد تلویزیون شد و مانند خیلی‌ها کار خود را از سریال‌ها شروع کرد و سال ۲۰۰۵ در سریال «Sugar Rush» کانال چهار بریتانیا بازی کرد و در سال ۲۰۰۷ با بازی در سریال معروف کانال بی‌بی‌سی «دکتر هو» به شهرت رسید. در نوامبر ۲۰۰۷ در درام سیاسی «شیرها برای بره‌ها» بازی کرد در این فیلم او نقش دانشجوی معترض را بازی می‌کرد. در این فیلم با رابرت رد فورد همبازی شد. در بیشتر طول فیلم این دو در روبروی هم نشسته و با هم بحث می‌کردند.او با بازی در فیلم تلویزیونی Boy A در سال ۲۰۰۸ جایزه آکادمی بریتانیی تلویزیون را از آن خود کرد؛ و در همان سال نقشی در فیلم پر ستارهٔ «دختر دیگر بولین» بدست آورد و ستاره نوظهور «جشنواره فیلم برلین» شد.

گارفیلد روز به روز در تلویزیون پیشرفت می‌کرد و در فیلم‌های تلویزیونی مهمتری حضور می‌یافت و در نهایت در سال ۲۰۱۰ در فیلم سینمایی «هرگز نگذار بروم» توجه‌های بیشتری جلب کرد اما نقطه پرتاب او به پله‌های بالاتر فیلم «دیوید فینچر» یعنی «شبکه اجتماعی» بود. برای این فیلم نامزد جایزه‌های معتبری مثل گلدن گلاب و بفتا شد.در ماه مارچ سال ۲۰۱۲ در نمایش «مرگ مرد فروشنده» در کنار بزرگان تئاتر مانند «فیلیپ سیمور هافمن» حضور یافت و نامزد معتبر۳ترین جایزه تئاتر یعنی تونی شد؛ و رسماً نام خود را بعنوان یک بازیگر تئاتر با استعداد بر سر زبان‌ها انداخت؛ و با نقش آفرینی در ریبوت سری مرد عنکبوتی «مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز» جای پای بیشتری در هالیوود باز کرد.

 

Filmography
2005     Mumbo Jumbo
2007     Lions for Lambs     
2007     Boy A    
2008     The Other Boleyn Girl     
2009     The Imaginarium of Doctor Parnassus    
2009     Air
2010     I'm Here
2010     Never Let Me Go      
2010     The Social Network    
2012     The Amazing Spider-Man    
2014     The Amazing Spider-Man 2    
2014     Homes   
2016     Hacksaw Ridge    
2016     Silence    
2017     Breathe
2017     Under the Silver Lake


Television
2005     Swinging
2005     Sugar Rush
2006     Simon Schama's Power of Art: Caravaggio
2007     Doctor Who
2007     Freezing
2007     Trial & Retribution
2009     Red Riding
2014     Saturday Night Live

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود