لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : آخرین ورژن فایرفاکس دو افزونه کاربردی

افزونه فایرفاکسعنوان برنامه : آخرین ورژن فایرفاکس + دو افزونه کاربردی
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : نصب کننده

توضیحات مختصر : برای این مطلب آخرین ورژن بروز مرورگر فایرفاکس را برای شما عزیزان قرار دادیم که در هیچ کدام از سایت ها وجود ندارد همراه فایل ستاپ آخرین نسخه فایرفاکس دو افزونه کاربردی غیرفعال سازی و فعال سازی تصاویر جهت حفظ پهنای باند اینترنت و همچنین تقویم شمسی زیبا قرار داده شده است.

بیوگرافی لیه پایپس

نام اصلی : لیه پایپس Leah Marie Pipes
تاریخ تولد : ۱۲ اوت ۱۹۸۸ ‏
محل تولد : لس آنجلس. کالیفرنیا
حرفه : بازیگر
ملیت : آمریکایی
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۱  تاکنون
همسر : اندرو جیمز (2014 حال)

 

زندگینامه

لیه پایپس یک هنرپیشه اهل آمریکا است که بیشتر برای ایفای نقش "کمیل اوکانل" در سریال اصیل‌ها شهرت دارد.از دیگر فیلم های او میتوان به صندلی موسیقی ، دست شیطان و درون تاریکی اشاره کرد.لیه در جنوب کالیفرنیا به دنیا آمد او بازیگری را در سال 2001 با بازی در سریال محبوب فرشته آغاز کرد او به طور منظم در مجموعه های تلویزیونی بازی کرد سپس در دیزنی کانال اصلی فیلم پیکسل کامل به عنوان سامانتا جیکوبز ظاهر شد وی همچنین در فلم های تلویزیونی عبور از اردن,دریک و جاش بازی کرده است.

 

Filmography
2004     Pixel Perfect  
2005     Fertile Ground         
2005     Odd Girl Out       
2006     Fingerprints      
2007     Her Best Move    
2009     Sorority Row     
2011     Conception     
2012     Musical Chairs    
2012     Into the Dark
2013     Jodi Arias: Dirty Little Secret     
2014     The Devil's Hand 

   
Television
2001     Angel
2003     Lost at Home
2004     Drake & Josh
2004     Clubhouse
2005     Malcolm in the Middle
2006     Bones
2006     Shark
2007     Crossing Jordan
2007     Life Is Wild
2008     Ghost Whisperer
2008     Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2010     The Deep End
2010     Law & Order: LA
2010     The Defenders
2013     Glee
2013     The Vampire Diaries"

2017     The Originals

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود