لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition



بیوگرافی آماندا شول

نام اصلی : آماندا شول Amanda Schull
تاریخ تولد : ۲۶ اوت ۱۹۷۸
محل تولد : هونولولو، هاوایی
ملیت :  آمریکایی
پیشه : هنرپیشه، طراح رقص، بالرین
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۶–۱۹۹۹ (باله)
سال های فعالیت : ۲۰۰۰ تاکنون (بازیگری)
همسر : جرج ویلسون (۲۰۱۱ تا کنون)

 

زندگینامه

آماندا شول متولد ۲۶ اوت ۱۹۷۸ یک بازیگر آمریکایی رقاص سابق باله حرفه ای است.او بازیگری را از سال 2000 با بازی در فیلم مرکز صحنه شروع کرد وی در فیلم های یک درخت هیل، دروغگوهای کوچک و زیبا بازی کرده است. او در حال حاضر در مجموعه تلویزیونی سای فای 12 میمون ستاره بازی می کند.


Filmography
2000     Center Stage  
2007     Women on Top
2009     Mao's Last Dancer
2011     J. Edgar    
2014     Betrayed
2016     I Am Wrath    

 Television
2000     My Family and Me    
2008     The Cleaner 
Cold Case     2008
2009     Ghost Whisperer 
Lie to Me     2009
Sorority Wars     2009
2009     One Tree Hill  
2010     Bones
2010     Pretty Little Liars
2011     Hawaii Five-0 
Castle     2011
Two and a Half Men     2011
2012     Psych   
Grimm     2012
The Mentalist     2012
Vegas     2012
Imaginary Friend     2012
2013     Hunt for the Labrynth Killer   
The Arrangement     2013
Nikita     2013
2013     Suits
2014     Suburgatory   
2015     12 Monkeys
2016     Murder in the First    

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود