لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : پروژه آماده افتر افکت Glassy Parallax

پروژه آماده افتر افکت

دانلود Glassy Parallax After Effects Templates پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو Glassy Parallax اسلاید شویی بسیار زیبا از شرکت Motionarray  با افکت هایی بسیار حرفه ای و زیبا جهت نمایش تصاویر شما که براحتی می توانید با درگ و دراپ تصاویر خود در پروژه قرار داده و آن را رندر کنید. و از نتیجه حرفه ای کار که مهترین قسمت آن عمق بخشیدن به تصاویر با کیفیت FullHD است لذت ببرید. مدت این پروژه 64 ثانیه ، بدون نیاز به پلاگین خاص و قابل اجرا بر روی افترافکت نسخه CS5 به بالا می باشد.


بیوگرافی دیلان مک درموت

نام اصلی : دیلان مک درموت Dylan McDermott
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۲۶ اکتبر ۱۹۶۱ ‏
محل تولد : واتربوری، کانتیکت
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 1987 تاکنون
همسر : شیوا افشار رز (۲۰۰۹- ۱۹۹۵) مگی کیو (2014 حال)
فرزندان : 2

 

زندگینامه

دیلان مک‌درموت متولد زاده ۲۶ اکتبر ۱۹۶۱ بازیگر آمریکایی است.او به خاطر بازی در سریال درام تمرین به عنوان وکیل و رئیس شرکت حقوقی بابی Donnell شناخته شد.او جایزه گلدن گلوب برای بهترین بازیگر مرد در این سریال تلویزیونی را به دست آورد.

 

 

Filmography
1987     The Blue Iguana
1989     Twister    
1989     Steel Magnolias    
1990     Hardware    
1991     Where Sleeping Dogs Lie
1992     Jersey Girl        
1993     In the Line of Fire
1994     The Cowboy Way        
1994     Miracle on 34th Street    
1995     Destiny Turns on the Radio    
1995     Home for the Holidays        
1997     'Til There Was You        
1999     Three to Tango         
2001     Texas Rangers        
2003     Party Monster    
2003     Wonderland    
2003     Runaway Jury    
2005     Edison
2005     The Tenants    
2005     The Mistress of Spices
2006     Unbeatable Harold    
2007     The Messengers    
2007     Have Dreams, Will Travel
2009     Mercy        
2010     Burning Palms
2012     Nobody Walks    
2012     The Campaign        
2012     The Perks of Being a Wallflower
2013     Olympus Has Fallen        
2013     Freezer    
2014     Behaving Badly    
2014     Autómata    
2014     Mercy        
2015     Survivor        
2015     The Laws of the Universe Part 0
2016     Blind        

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود