لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت لوگو آتشین

پروژه آماده افتر افکت

دانلود پروژه آماده افتر افکت لوگو آتشین این پروژه دارای 8 سکانس جهت نمایش لوگوها/متن دلخواه شما با افکت های جذاب آتشین است. نیاز به پلاگین ندارد و با افترافکت های نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC سازگار است. کیفیت تصویر نهایی فوق العاده بالا 4K ، مدت پروژه 28 ثانیه و حجم آن در حدود 5 مگابایت می باشد. این پروژه در استور شرکت به قیمت 17 دلار به فروش میرسد.

بیوگرافی دیلان مک درموت

نام اصلی : دیلان مک درموت Dylan McDermott
زمینه فعالیت : سینما
تاریخ تولد : ۲۶ اکتبر ۱۹۶۱ ‏
محل تولد : واتربوری، کانتیکت
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 1987 تاکنون
همسر : شیوا افشار رز (۲۰۰۹- ۱۹۹۵) مگی کیو (2014 حال)
فرزندان : 2

 

زندگینامه

دیلان مک‌درموت متولد زاده ۲۶ اکتبر ۱۹۶۱ بازیگر آمریکایی است.او به خاطر بازی در سریال درام تمرین به عنوان وکیل و رئیس شرکت حقوقی بابی Donnell شناخته شد.او جایزه گلدن گلوب برای بهترین بازیگر مرد در این سریال تلویزیونی را به دست آورد.

 

 

Filmography
1987     The Blue Iguana
1989     Twister    
1989     Steel Magnolias    
1990     Hardware    
1991     Where Sleeping Dogs Lie
1992     Jersey Girl        
1993     In the Line of Fire
1994     The Cowboy Way        
1994     Miracle on 34th Street    
1995     Destiny Turns on the Radio    
1995     Home for the Holidays        
1997     'Til There Was You        
1999     Three to Tango         
2001     Texas Rangers        
2003     Party Monster    
2003     Wonderland    
2003     Runaway Jury    
2005     Edison
2005     The Tenants    
2005     The Mistress of Spices
2006     Unbeatable Harold    
2007     The Messengers    
2007     Have Dreams, Will Travel
2009     Mercy        
2010     Burning Palms
2012     Nobody Walks    
2012     The Campaign        
2012     The Perks of Being a Wallflower
2013     Olympus Has Fallen        
2013     Freezer    
2014     Behaving Badly    
2014     Autómata    
2014     Mercy        
2015     Survivor        
2015     The Laws of the Universe Part 0
2016     Blind        

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود