لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : آخرین ورژن فایرفاکس دو افزونه کاربردی

افزونه فایرفاکس عنوان برنامه : آخرین ورژن فایرفاکس + دو افزونه کاربردی
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : نصب کننده

توضیحات مختصر : برای این مطلب آخرین ورژن بروز مرورگر فایرفاکس را برای شما عزیزان قرار دادیم که در هیچ کدام از سایت ها وجود ندارد همراه فایل ستاپ آخرین نسخه فایرفاکس دو افزونه کاربردی غیرفعال سازی و فعال سازی تصاویر جهت حفظ پهنای باند اینترنت و همچنین تقویم شمسی زیبا قرار داده شده است.



بیوگرافی دو پتل

نام اصلی : دو پتل Dev Patel
تاریخ تولد : ۲۳ آوریل ۱۹۹۰
محل تولد : منطقه هرو لندن
ملیت : بریتانیا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۷ تاکنون

 

زندگینامه

دو پتل متولد ۲۳ آوریل ۱۹۹۰ یک هنرپیشه اهل بریتانیا است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به فیلم‌های آخرین هواشکن، میلیونر زاغه‌نشین، بهترین هتل عجیب مریگولد، چپی و مجموعه‌های تلویزیونی اسکینز و اتاق خبر ، شیر اشاره کرد.

 

Filmography
2008     Slumdog Millionaire   
2010     The Last Airbender  
2011     The Best Exotic Marigold Hotel    
2012     About Cherry     
2014     The Road Within     
2015     The Second Best Exotic Marigold Hotel     
2015     Chappie     
2016     The Man Who Knew Infinity    
2016     Only Yesterday
2016     Lion
2017     Hotel Mumbai        


Television
2007     Skins    
2009     Mister Eleven
2012     The Newsroom

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود