لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : نرم افزار مدیریت کافی نت احسان

عنوان برنامه : مدیریت کافی نت احسان
قیمت : 90,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : تسریع و سهولت در کار مدیران کافی نت ها ، محیطی ساده و دلچسب ، محاسبه میزان ساعات استفاده ، محاسبه فاکتور ارائه خدمات با قالب های متنوع ، کنترل کلاینت ها و...



بیوگرافی میشل رودریگز

نام اصلی : میشل رودریگز Mayte Michelle Rodriguez
تاریخ تولد :  ۱۲ ژوئیهٔ ۱۹۷۸ ‏
محل تولد : سن آنتونیو، تگزاس
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹-اکنون

 

زندگینامه

میشل رودریگز متولد ۱۲ ژوئیه ۱۹۷۸ در تگزاس بازیگر آمریکایی است. او بازیگر نقش آنا لوسیا کورتز در سریال آمریکایی لاست بود.

 

Filmography
2000     Girlfight        
2001     The Fast and the Furious     
2001     A.M       
2002     Resident Evil        
2002     Blue Crush     
2003     S.W.A.T    
2004     Control      
2005     BloodRayne    
2006     The Breed    
2007     Battle in Seattle    
2008     Gardens of the Night    
2009     Fast & Furious    
2009     Los Bandoleros
2009     Avatar    
2010     Machete     
2010     Trópico de Sangre    
2011     Battle: Los Angeles    
2012     Resident Evil: Retribution 
2013     InAPPropriate Comedy    
2013     Fast & Furious 6    
2013     Turbo
2013     Machete Kills     
2015     Furious 7    
2016     The Assignment     
2016     Milton's Secret     
2017     Smurfs: The Lost Village
2017     The Fate of the Furious    
2018     Alita: Battle Angel
2018     Widows

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود