لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo به همراه فیلم آموزشی در ادامه پروژه های آماده افترافکت اینبار پروژه بسیار زیبای Magazine Promo آماده کردیم که تصاویر شما را با شکل و شمایلی زیبا شبیه مجله و با کیفیت HD Resolution (1280×720p) نمایش میدهد. فایل پروژه بر روی افترافکت After Effects CS4 به بالا قابل اجرا می باشد. ضمن اینکه فیلم آموزشی نحوه استفاده نیز در فایل فشرده وجود دارد. هیچگونه پلاگینی نیاز ندارد و براحتی توسط شما قابل ویرایش می باشد.


بیوگرافی آرون اکهارت

نام اصلی : آرون ادوارد اکهارت Aaron Edward Eckhart
تاریخ تولد : ۱۲ مارس ۱۹۶۸
محل تولد : کوپرتینو، کالیفرنیا
پیشه : بازیگر
ملیت : آمریکایی
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۲ تاکنون

 

زندگینامه

آرون اِکهارت در سال 1968 در کالیفرنیای آمریکا متولد شد. وی زمانی که 13 سال داشت به دلیل شغل پدرش به همراه خانواده به بریتانیا نقل مکان کرد. اکهارت در دوران مدرسه علاقه اش به بازیگری را نشان داد و در نمایش های مدرسه ای یکی از دانش آموزان فعال بود. اما پس از چند سال بار دیگر خانواده اکهارت اینبار به سیدنی استرالیا مهاجرت کردند تا اکهارت دوران دبیرستان را در کشور استرالیا سپری نماید.

اکهارت در دوران جوانی به نیویورک آمریکا بازگشت و تصمیم گرفت بازیگری را دنبال نماید. اولین حضور تلویزیونی وی در یک آگهی تلویزیونی بود اما در سال 1994 موفق شد نقش بسیار کوچکی در «Beverly Hills, 90210 » بدست آورد و پس از آن چندین نقش آفرینی کوچک دیگر در تلویزیون را هم تجربه نماید.

اما 6 سال طول کشید تا این بازیگر بتواند موفقیت بین المللی بزرگی را با فیلم « ارین برکوویچ » به کارگردانی استیون سودربرگ کسب نماید. این فیلم توانست یکی از فیلمهای موفق جدول فروش سال 2000 باشد و نام اکهارت را بر سر زبانها بیندازد. اکهارت همچنین در سال 2005 برای بازی تحسین برانگیزش در فیلم « از سیگار کشیدنتان ممنونیم » نامزد دریافت گلدن گلوب شد.

 

نکاتی که احتمالا درباره آرون اِکهارت نمی دانید :
پدرش اپراتور کامپیوتر و مادرش نویسنده داستانهای کودکان بوده است.
مدتی با بازیگر، امیلی کلاین نامزد بود اما در سال 1998 از یکدیگر جدا شدند.
پس از اینکه بخاطر بازی در فیلم « ارین برکوویچ » موتورسواری را آموخت، یک موتورسیکلت برای خود خرید.
پیش از بازیگر شدن شغل های متفاوتی از راننده اتوبوس گرفته تا کارگر ساختمانی تجربه کرده است.
معمولا کارگردان نیل لابت، از او به عنوان بازیگر فیلمهایش استفاده می کند.
تابحال در 4 فیلم حضور پیدا کرده که نام شخصیتش « نیک » بوده است.
در سال 2007 عضو آکادمی اسکار شده است.
یکی از گزینه هایی بود که برای بازی در نقش لئونارد در « ممنتو » در نظر گرفته شده بود.
نیکول کیدمن شخصاً او را برای بازی در نقش مقابلش در فیلم « Rabbit Hole » انتخاب کرد.
گفته که « اینک آخرالزمان » و « گریز » از فیلمهای محبوبش هستند و کری گرانت هم بازیگر محبوبش می باشد.همواره از صحبت درباره روابطش خودداری کرده است.
در یک مصاحبه اعلام کرده بود که سیگار ، مشروبات الکلی و شرکت در جشن های مختلف را ترک کرده است.در زمان فراغت ترجیح می دهد عکاسی کند.
در یک مصاحبه گفته بود که اگر بازیگر نمی شد، دوست داشت ترانه نویس شود.

 

Filmography
1992     Double Jeopardy        
1993     Slaughter of the Innocents    
1996     Aliens in the Family
1997     In the Company of Men
Satellite Award for Outstanding New Talent     1997
1998     Your Friends & Neighbors    
Thursday     1998    
1999     Molly     
Any Given Sunday     1999      
2000     Erin Brockovich     
Nurse Betty     2000    
2001     The Pledge    
2002     Possession    
2003     The Core    
The Missing     2003    
Paycheck     2003    
2004     Suspect Zero    
Frasier     2004
2005     Neverwas   
2006     Conversations with Other Women    
Thank You for Smoking     2006
The Wicker Man     2006    
The Black Dahlia     2006    
2007     No Reservations         
Towelhead    2007    
2008     Meet Bill   
The Dark Knight     2008
2009     Love Happens         
2010     Rabbit Hole 
2011     Battle: Los Angeles        
The Rum Diary     2011    
2012     Erased   
2013     Olympus Has Fallen        
2014     I, Frankenstein         
Lennon or McCartney     2014
2015     My All American       
2016     London Has Fallen       
Sully     2016    
Bleed for This     2016    
2016     Incarnate

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود