لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی سم ورتینگتون

نام اصلی : ساموئل هنری جی سم ورتینگتون Samuel Henry John Worthington
تاریخ تولد : ۲ اکتبر ۱۹۷۶
محل تولد : گادلمینگ، ساری، انگلستان
ملیت : بریتانیایی
پیشه : بازیگر . نویسنده
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۰ تاکنون
همسر : لارا بینگل (2014 حال)
فرزندان : 2

 

زندگینامه

ساموئل هنری جی "سم" ورثینگتون متولد ۲ آگوست ۱۹۷۶ بازیگر استرالیایی زاده انگلستان است.سام متولد انگلستان است اما خانواده اش در هنگامی که او کودک بود به استرالیا سفر کردند و در همان کشور هم ماندگار شدند. وی مدتی در مدرسه هنرهای دراماتیک تحصیل کرد اما نتوانست از آنجا فارغ التحصیل شود و سرانجام هم آنجا را ترک کرد. سپس پدرِ سام او را به شهری به نام کایرنس فرستاد و به او اعلام کرد : تا زمانی که برای خودت کسی نشدی و روی پای خودت ایستادگی نکردی، به خانه برنگرد!. به همین منوال سام به این شهر رفت و در مشاغل مختلفی از جمله کارگری، نجاری و ... بسیاری از شغل های دیگر مشغول بکار شد.

سام بعد از مدتی تصمیم گرفت تا شانس خود را برای حضور در " انجمن ملی هنرهای دراماتیک "  بیازماید، بنابراین دوباره برای ورود به این مکان2 امتحان داد که اینبار خوشبختانه موفق شد و توانست بالاخره مجوز ورود را دریافت کند. سام بعد از ورود به این انجمن موفق شد تا در چند فیلم کوچک استرالیایی حضور پیدا کند ولی در این بین فیلم « رفتار کثیف » بود که توانست نظر مساعد منتقدان استرالیایی را برآورده کند و هم اینکه در گیشه موفقیت خوبی کسب کند. بعد از « رفتار کثیف » ، آوازه ی سام به هالیوود هم رسید و او بعد از چندین بار رفت و آمد بالاخره موفق شد در فیلم « رهایی نابودگر » بازی کند و متعاقباً در فیلم « آواتار » نیز به عنوان نقش اصلی حضور پیدا کند که بدون شک موفق ترین فیلم تاریخ بازیگری اش خواهد بود.

سم ورتینگتون در کنار همسرش لارا بینگل

 

نکاتی که درباره ورتینگتون نمی دانید :
یکی از همکلاسی هایش متیو نیوتن بوده است.
قبل از اینکه بازیگر شود یک بنا بود.
زمانی توانست به عنوان نقش اصلی در فیلم « آواتار » حضور پیدا کند که پیش از آن جک جیلینهال و مت دیمون این نقش را رد کرده بودند.
بازیگران مورد علاقه اش ژاویر رود و برنارد فنینگ است.
بینایی چشم او ضعیف است اما او هرگز از عینک استفاده نکرده.
گفته می شود به مدت 2 سال با میوی درمودی هم معاشرت داشته است.
سام توانست در سال 1998 از انجمن ملی هنرهای دراماتیک فارغ التحصیل شود.
او علاوه بر بازیگری ، یک موج سوار حرفه ایی نیز هست.
در یک مصاحبه گفته بود که هیچ وقت علاقه ایی نداشته که بازیگر شود.
یک بار از طرف یک سایت استرالیایی لقب عجیب " یکی از دوست داشتنی ترین مرد جوانی که در یک نقش اصلی حضور داشته " را دریافت کرده!
قرار بود در « کازینو رویال » نقش جیمز باند را ایفا کند اما نقش به دنیل کریگ رسید.
یکی از دوبلورهای بازی محبوب Call of Duty: Black Ops نیز بوده است.
طبق اظهارات خودش، او در سن 30 سالگی تمام دارایی هایش را که بالغ بر 2000 دلار ارزش داشت فروخت و با این پول ماشینی خرید و مدتی در این ماشین زندگی کرد تا بالاخره خانه ایی برای خودش یافت.

 

Filmography
2000     Bootmen        
2001     A Matter of Life   
2002     Hart's War    
2002     Dirty Deeds    
2003     Gettin' Square    
2004     Somersault    
2004     Thunderstruck    
2005     The Great Raid    
2005     Fink!    
2006     Macbeth    
2007     Rogue    
2009     Terminator Salvation    
2009     Avatar     
2010     Clash of the Titans    
2010     Last Night     
2010     Love & Distrust
2011     The Debt    
2011     Texas Killing Fields    
2012     Man on a Ledge     
2012     Wrath of the Titans     
2013     Drift     
2014     Sabotage     
2014     Cake     
2014     The Keeping Room    
2015     Paper Planes    
2015     Kidnapping Freddy Heineken    
2015     Everest     
2016     Hacksaw Ridge    
2017     The Shack    
2017     The Hunter's Prayer

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود