لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : پروژه آماده افتر افکت Glassy Parallax

پروژه آماده افتر افکت

دانلود Glassy Parallax After Effects Templates پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو Glassy Parallax اسلاید شویی بسیار زیبا از شرکت Motionarray  با افکت هایی بسیار حرفه ای و زیبا جهت نمایش تصاویر شما که براحتی می توانید با درگ و دراپ تصاویر خود در پروژه قرار داده و آن را رندر کنید. و از نتیجه حرفه ای کار که مهترین قسمت آن عمق بخشیدن به تصاویر با کیفیت FullHD است لذت ببرید. مدت این پروژه 64 ثانیه ، بدون نیاز به پلاگین خاص و قابل اجرا بر روی افترافکت نسخه CS5 به بالا می باشد.


بیوگرافی رایلی کیئو

بیوگرافی رایلی کیئو

نام اصلی : رایلی کیئو Danielle Riley Keough
تاریخ تولد : ۲۹ مهٔ ۱۹۸۹ ‏
محل تولد : سنتا مونیکا، کالیفرنیا
والدین : لیزا ماری پریسلی
ملیت : آمریکایی
حرفه : هنرپیشه، مانکن
سال‌های فعالیت : 2010 تاکنون
همسر : بن اسمیت-پیترسون (2016 حال)
خویشاوندان : Elvis Presley(پدر بزرگ)  Priscilla Presley(مادر بزرگ)

 

زندگینامه

دانیل رایلی کیئو متولد ۲۹ مهٔ ۱۹۸۹ یک هنرپیشه و مانکن اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۱۰ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.او نوهٔ الویس پریسلی و پریسیلا پریسلی و دخترِ لیزا ماری پریسلی است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به فراری‌ها، مجیک مایک، مکس دیوانه: جاده خشم اشاره کرد.

 
Filmography
2010     The Runaways   
2011     The Good Doctor   
2011     Jack & Diane        
2012     Magic Mike   
2012     Yellow      
2012     Kiss of the Damned   
2013     Madame Le Chat
2015     Mad Max: Fury Road       
2015     Dixieland   
2016     Lovesong        
2016     American Honey       
2017     The Discovery        
2017     We Don't Belong Here    
2017     It Comes at Night   
2017     Logan Lucky        
2018     Under the Silver Lake   
2018     Welcome the Stranger   
2018     Hold the Dark       
2018     The House That Jack Built       

Television
2016     The Girlfriend Experience   
2018     Untitled Joe Paterno film

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود