لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : کرک همیشگی مدیریت دانلود IDM

کرک همیشگی دانلود منیجر IDM عنوان برنامه : کرک دائمی نرم افزار مدیریت دانلود IDM
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : اجرایی

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات نرم افزار مدیریت دانلود IDM (InternetDownloadManager) از کار افتادن کرک های این برنامه به دلیل سرعت بروزرسانی آن است که کاربر از دست پیام های پیاپی جعلی بودن سریال کلافه می شود ! از یک طرف لایسنس سالیانه این برنامه حدودا 60000 تومان هزینه دارد ! شما دانلود و اجرای این کرک برای همیشه خیالتان راحت می شود.



بیوگرافی نومی راپاس

بیوگرافی نومی راپاس

نام اصلی : نومی نورین Noomi Rapace
تاریخ تولد :  ۲۸ دسامبر ۱۹۷۹
محل تولد : هودیکسوال، سوئد
محل زندگی : لندن، انگلستان
ملیت : سوئدی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۸۸ تاکنون
همسر : اولا راپاس (۲۰۰۱–۲۰۱۱)
فرزندان : لِو

 

 

زندگینامه

نومی راپاس متولد  ۲۸ دسامبر ۱۹۷۹ بازیگر سوئدی است که با بازی در نقش لیزبت سلندر در فیلم دختری با خالکوبی اژدها شناخته شد.او در فیلم پرومته هم بازی کرده است.در سال 2011 او برای جایزه BAFTA برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای عملکردش در The Girl with Tattoo Dragon نامزد شد.

رافا در Hudiksvall، سوئد متولد شد. مادر او، نینا نورن یک بازیگر سوئدی است، و پدرش روگلیو دورن  یک خواننده اسپانیایی از باداجز بود. او گفته است که پدرش ممکن است بخشی از رومیان باشد "او همیشه علاقه مند به فرهنگ است." خواهرش یک عکاس است. نومی گفته است که پدرش فقط قبل از مرگش دیده است. در سن پنج سالگی،به همراه مادرش به فلوریر در ایسلند به خانه مادر و پدربزرگش نقل مکان کرد. دو سال بعد، او اولین فیلم خود را در یک نقش جزئی در فیلم ایسلندی در The Shadow of the Raven ایفا کرد. نومی راپاس به زبان مادری سوئدی و زبان مادری خود به زبانهای ایسلندی، دانمارکی، نروژی و انگلیسی صحبت می کند.

 

Filmography
1988     In the Shadow of the Raven        
1997     Sanning eller konsekvens    
2001     Röd jul    
2003     En utflykt till månens baksida    
2003     Capricciosa     
2004     Älskar, älskar och älskar    
2005     Lovisa och Carl Michael    
Toleransens gränser     2005    
Blodsbröder     2005    
2006     Enhälligt beslut    
Du & jag     2006    
Sökarna: Återkomsten     2006    
2007     Daisy Diamond    
2009     The Girl with the Dragon Tattoo    
The Girl Who Played with Fire     2009    
The Girl Who Kicked the Hornets' Nest     2009    
2010     Beyond     
2011     The Monitor
Sherlock Holmes: A Game of Shadows     2011    
2012     Prometheus     
2013     Passion    
Dead Man Down     2013    
2014     A Portrait of Noomi Rapace    
The Drop     2014    
2015     Child 44         
2016     Rupture      
2017     Unlocked         
Alien: Covenant - Prologue: The Crossing     2017
Alien: Covenant     2017    
Bright     2017
What Happened to Monday?     2017    
The Price     2017
2018     Stockholm
2018     Close
2018     Brilliance        


Television
1996     Tre kronor   
2001     Pusselbitar 
2002     Stora teatern 
2003     Tusenbröder
2008     Labyrint   

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود