لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : گجت نمایش قیمت لحظه ای طلا و ارز

گجت نمایش قیمت طلا و ارز در ویندوز

دانلود گجت کاربردی نمایش آنلاین و لحظه ای قیمت طلا و ارز در ویندوز Online Gold Rate Gadget Farsi v1.5در این مطلب با یک گجت اختصاصی جهت نمایش قیمت های هر گرم طلا 18 و 24 عیار ، سکه تمام بهار آزادی ، سکه امامی ، نیم سکه ، ریع سکه و دلار (تغییرات : اضافه شدن قیمت یورو)در ویندوز در خدمت شما هستیم که توسط سایت کافی نت IR طراحی شده است. برنامه پس از اجرا در قسمت Try ویندوز (کنار ساعت) قرار می گیرد و می توانید با قرار دادن آن در استارت آپ ویندوز هر لحظه ای که تمایل داشتید از آخرین قیمت طلا و ارز با خبر شوید.

ZPlayer



بیوگرافی آسترید برگس

بیوگرافی آسترید برگس

نام اصلی : آسترید برگس فریسبه Astrid Berges Frisbey
تاریخ تولد :  ۵ خرداد ۱۳۶۵ -  ۲۶ مهٔ ۱۹۸۶
محل تولد : بارسلونا . کاتالونیا
ملیت : اسپانیا
پیشه : بازیگر .مانکن
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۷ تاکنون

 

زندگینامه

آسترید برژه-فریسبه متولد ۵ خرداد ۱۳۶۵ در بارسلون بازیگر و مانکن اسپانیایی-فرانسوی است. پدرشکاتالان و مادرش فرانکو-امریکن است.وقتی ۵ ساله بود خانواده‌اش به پاریس نقل مکان کردند اما وقتی مادرش از پدرش طلاق گرفت به همراه مادرش به جنوب غرب فرانسه رفت. ابتدا در حوالی مته (شرانت-ماریتیم) و پس از آن به سن سوپلیس دو رویان و نهایتاً در بندر رویان ماندگار شدند. آنجا بود که آسترید جوان به کالج هانری-دونان رفت (در سرش رویای بازی در تئاتر آنتیگون را می‌پروراند) ۱۷ ساله بود که پاریس بازگشت تا در رشته علوم ادامه تحصیل دهد. در همان زمان بود که پدرش را از دست داد این واقعه به او فهماند که کمدی تنها چیزی است که باید دنبال کند و در مرکز سیمون ثبت نام کرد.

آسترید اولین قدم‌هایش در سینما را با حضور در چند برنامه‌هنری که از طریق یک آژانس سینمایی وارد آن شده بود برداشت. بعد از آن موفق شد چند نقش کوچک در چند سریال و فیلم بازی کند. او نقش ایزابل استوای جوان (دانیل داریو نقض ایزابل پیر را بازی می‌کرد) در تله‌فیلم «او و من» اثر براترد استورا بازی کرد در همان سال نقش اصلی فیلم «سدی برابر اقیانوس آرام» اثر ریثی پان را بازی کرد و برای آن نقش نامزد در یافت جایزه بهترین بازیگر جوان در سال ۲۰۱۰ شد . او پیشتر در سال ۲۰۰۸ برای بازی در کنار ژولین الوگت و برنو ولکویچ در تئاتر «اکوس» اثر دیده لون در تئاتر مرینی خوش درخشیده بود. در سال ۲۰۰۹ در پروژه‌های بیشتری مشغول شد و موفق شد جایزه سوزان بیانشتی را که هر سال به جوان با استعداد در هنرهای دراماتیک اهدا می‌شود را دریافت کند.

 

Filmography
2007     Sur le fil  
2007     Divine Émilie
2008     Elles et moi
2008     Equus 
2008     The Sea Wall
2009     La première étoile    
2009     Extase     
2009     La reine morte
2010     Bruc. El desafío     
2011     La fille du puisatier 
2011     Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides     
2012     El sexo de los ángeles
2013     Juliette     
2014     I Origins     
2015     Alaska
2017     King Arthur: Legend of the Sword

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود