لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه آماده افترافکت PhotoLogo

پروژه آماده افتر افکت فتو لوگو

دانلود پروژه افترافکت فتولوگو در این مطلب پروژه بسیار زیبا و سه بعدیPhoto Logo رو برای شما عزیزان آماده کردیم که از چند بخش تشکیل شده و هر بخش تصاویر شما را به زیباترین شکل ممکن و سه بعدی نمایش و در آخر لوگو شما ظاهر می گردد. همانند سایر پروژه ها به پلاگین خاصی نیاز ندارد و با افترافکت نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC سازگار است. کیفیت خروجی FHD با تفکیک پذیری 1920×1080 پیکسل و حجم پروژه 15 مگابایت با رندرینگ سریع می باشد. لازم به ذکر است این پروژه نیز در مارکت شرکت سازنده به قیمت 24 دلار به فروش میرسد.

بیوگرافی کلان لاتز

بیوگرافی کلان لاتز

نام اصلی : کلان کریستوفر لاتز Kellan Christopher Lutz
تاریخ تولد :  ۱۵ مارس ۱۹۸۵ ‏
محل تولد : دیکینسون، داکوتای شمالی
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر، مدل
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون

 

زندگینامه

کلان کریستوفر لاتز متولد  ۱۵ مارس ۱۹۸۵ بازیگر و مانکن آمریکایی است که بیشترین علت شهرت وی بازی در سری فیلم گرگ و میش و در نقش امت کالن است.او بیست و سومین بازیگر نقش تارزان در سینماست.

 

Filmography
2006     Stick It   
2006     Accepted        
2007     Ghosts of Goldfield   
2008     Prom Night         
2008     Deep Winter        
2008     Twilight         
2009     After Dusk They Come 
2009     The Twilight Saga: New Moon      
2010     Meskada     
2010     A Nightmare on Elm Street     
2010     The Twilight Saga: Eclipse    
2011     A Warrior's Heart      
2011     Love, Wedding, Marriage    
2011     Arena    
2011     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1     
2011     Immortals     
2012     The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2      
2013     Java Heat     
2013     Syrup     
2013     Tarzan 
2014     The Legend of Hercules
2014     The Expendables 3     
2015     Experimenter     
2015     Extraction     
2016     Money    
2017     Science Fiction Volume One: The Osiris Child      
2017     Nest
2017     Adi Shankar's Gods and Secrets


Television
2004     Model Citizens    
2004     The Bold and the Beautiful
2005     The Comeback    
2005     Summerland    
2007     CSI: Crime Scene Investigation
2007     Heroes 
2008     Generation Kill    
2008     6 episodes
2012     Punk'd   
2012     Rock 
2015     Bullseye

3 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود