لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo به همراه فیلم آموزشی در ادامه پروژه های آماده افترافکت اینبار پروژه بسیار زیبای Magazine Promo آماده کردیم که تصاویر شما را با شکل و شمایلی زیبا شبیه مجله و با کیفیت HD Resolution (1280×720p) نمایش میدهد. فایل پروژه بر روی افترافکت After Effects CS4 به بالا قابل اجرا می باشد. ضمن اینکه فیلم آموزشی نحوه استفاده نیز در فایل فشرده وجود دارد. هیچگونه پلاگینی نیاز ندارد و براحتی توسط شما قابل ویرایش می باشد.

بیوگرافی اولیویا کوک

بیوگرافی اولیویا کوک

نام اصلی : اولیویا کوک Olivia Kate Cooke
تاریخ تولد : 23 دسامبر 1993
محل تولد : الدهام.انگلیس
محل زندگی : نیویورک
یشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2012 تاکنون   

 

زندگینامه

اولیویا کیت کوک متولد 27 دسامبر 1993 بازیگر انگلیسی است. که از سال 2013 تا 2017، او به عنوان "نما دکودی" در سریال تلویزیونی A & E تلویزیونی "The Bates Motel" بازی کرد. در سال 2014، کوک در فیلم های هیجان انگیز "The Quiet Ones" و "Ouija" بازی کرد. کوک سه بار در جشنواره فیلم ساندنس، در جشنواره 2014 فیلم علمی تخیلی ویلیام ایوبکن سیگنال و در جشنواره 2015 در کمدی من و ارل و دختر درگذشت آلفونسو گومز-رجون ظاهر شده است که هر دو Grand جایزه هیئت منصفه و جایزه مخاطبان، و دوبار در جشنواره 2017 در تمایز کری فینلی. کواک در نمایشگاه علمی تخیلی سال 2018 که آماده استیون اسپیلبرگ است، آماده می شود.

 

کوک متولد و بزرگ شده در اولدام، منچستر است. پدر او، جان کوک، یک افسر پلیس بازنشسته است، و مادرش، لیندسی نماینده فروش است. او یک خواهر جوانتر به نام Eleanor دارد. هنگامی که کوک یک کودک بود، پدر و مادرش طلاق گرفتند و او و خواهر کوچکترش با مادر خود زندگی کردند. کوک با حضور در دانشکده روتین و کرمپتون و درام در کالج فرمول ششم ابتدایی مشغول به تحصیل شد و قبل از پایان سطح A خود را در خلال نمایش گذاشت.

در سن جوانی، کوک باله و ژیمناستیک را تمرین کرد. او هنگامی که 8 ساله بود در یک برنامه دراماتیک به نام کارگاه تئاتر اولدام، شروع به کار کرد. کوک سالهاست به عنوان بخشی از این گروه فعالیت میکند، زمانی که او 17 ساله بود  به عنوان ماریا در تولید کالج ششم ابتدایی "داستان غربی" شرکت کرد. پس از آن، کوک اولین و آخرین نقش اصلی خود را برای تئاتر اولدام، در Prom: The Musical، بازسازی سیندرلا، به دست آورد.

 

Filmography
2014     Ruby's Skin    
The Quiet Ones     2014    
The Signal     2014    
Ouija     2014    
2015     Me and Earl and the Dying Girl        
2016     The Limehouse Golem     
Katie Says Goodbye     Katie    
2017     Thoroughbred     
2018     Ready Player One

Life Itself     2018


Television
2012     Blackout   
2012     The Secret of Crickley Hall 
2013     Bates Motel 
2015     Axe Cop
2018     Vanity Fair 

4 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود