لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition

بیوگرافی الن پیج

بیوگرافی الن پیج

نام اصلی : الن گریس فیلیپاتس-پیج Ellen Grace Philpotts-Page
تاریخ تولد : ۲۱ فوریهٔ ۱۹۸۷
محل تولد : هلیفکس، نووا اسکوشیا
ملیت : کانادا
پیشه : بازیگر .تهیه کننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۷ تاکنون

 

زندگینامه

الن پیج متولد 21 فوریه 1987 در هالیفاکس،کانادا است.الن از زمانی که یادش می آید، دوست داشت بازیگر بزرگی شود. علاقه او به بازیگری از همان سنین کودکی آغاز شد و در اولین قدم او به مدرسه هنرهای نمایشی نپتون وارد شد و در آنجا تحت آموزش بازیگری قرار گرفت. اولین حضور الن در سال 1999 و در یک شوی تلویزیونی به نام pit pony بود. حضور او  در این برنامه سبب شد تا نامش به عنوان یک هنرپیشه نوظهور مستعد مطرح شود. بعد از pit pony ، الن در چند فیلم کانادایی حضور پیدا کرد اما هیچکدام از این فیلمها نتوانستند موفقیتی برای او به همراه داشته باشند. بعد از حضور در چندین فیلم کانادایی ، الن تصمیم گرفت تا به هالیوود برود ورود او به هالیوود با بازی در فیلم hard candy آغاز شد. بازی خوب وی در این فیلم سبب شد تا او به عنوان یکی از بازیگران فیلم محبوب X-Men: The Last Stand انتخاب شود. ولی همچنان  الن در نقشهای مکمل حضور داشت و این آن چیزی نبود که وی را راضی کند تا اینکه در سال 2007 بالاخره توانایی هایش در بازیگری سبب شد تا به عنوان نقش اصلی فیلم جونو انتخاب شود. جونو باعث شد تا الن یک شبه به شهرت بالایی دست پیدا کند. راجر ایبرت درباره بازی الن در جونو گفته بود : آیا امسال بازیگری بهتر از الن پیج برای بازی در جونو سراغ دارید؟ من که فکر نمی کنم .

نکاتی که باید درباره الن پیج بدانید :
به این ورزشها علاقه دارد : فوتبال ، بسکتبال ، دو و میدانی ، اسکی ، شنا ، دوچرخه سواری ، اسنو بورد.
برای بازی در فیلم مردان ایکس : آخرین مقاومت از یک کلاه گیس استفاده کرده بود. او همچنین در فیلم Mouth to Mouthسرش را ته تراشید.
دوست صمیمی بن فاستر است.
بعد از بازی در فیلم Marion Bridge به این نتیجه رسید که می خواهد باقی عمرش را بازیگر بماند!
معتقد هست که یک فمینیست است و به همین دلیل به انتخاب نقش هایی که در آن قرار است نقش دختر نوجوان را بازی کند دقت می کند.
از بازی در نقش کیتی پراید در فیلم مردان ایکس : آخرین مقاومت انصراف داده بود اما زمانی که برت راتنر ، کارگردان فیلم،  شخصا با او تماس گرفت و از او درخواست کرد به پروژه اضافه شود ، قبول کرد که در این فیلم بازی کند.
با اولیویا تیرلبی که در فیلم جونو همبازی اش بوده ، دوست صمیمی است.
نام مستعارش " کانادایی کوچک " است که توسط هم اتاقی سابق اش بر روی او قرار داده شده
بازیگران مورد علاقه اش کیت وینسلت و مریل استریپ است.
پدرش گرافیست و مادرش معلم است.
قرار بود در فیلم مرا به جهنم بکش بازی کند اما به علت برنامه ریزی فشرده کاری نتوانست در این فیلم حضور داشته باشد.
نقش ناتالی کینر در فیلم پا در هوا برای او در نظر گرفته شده بود اما آنا کندریک جایگزین او شد و توانست برای بازی در همین فیلم کاندید دریافت اسکار شود.
قرار بود در فیلم Jane Eyre حضور داشته باشد اما به دلیل اینکه ساخت پروژه به تعویق افتاد از حضور در آن انصراف داد. میلا واسیکوسکا ( آلیس در سرزمین عجایب )  جایگزین او شد.
در جایی گفته بود : من اهمیت نمی دهم که مردم شخصیتی که من بازی می کنم را دوست داشته باشند، برای من مهم است که آنها پیام فیلم را درک کنند.

 

مهمترین افتخارات : کاندید دریافت اسکار بهترین بازیگر زن برای فیلم جونو ، کاندید دریافت جایزه بافتا برای فیلم جونو ، برنده جایزه گلدن گلاب بهترین بازیگر زن برای فیلم جونو

 

Filmography
2002     The Wet Season    
2002     Marion Bridge    
2003     Touch & Go     
2003     Love That Boy     
2004     Wilby Wonderful     
2005     Hard Candy     
2005     Mouth to Mouth     
2006     X-Men: The Last Stand    
2007     An American Crime    
2007     Juno     
2007     The Tracey Fragments    
2007     The Stone Angel    
2008     Smart People     
2009     Vanishing of the Bees
2009     Whip It    
2010     Peacock     
2010     Inception     
2010     Super     
2012     To Rome with Love     
2013     The East     
2013     Touchy Feely    
2014     X-Men: Days of Future Past    
2014     Tiny Detectives
2015     Into the Forest
2015     Freeheld
2016     Tallulah     
2016     Window Horses 
2016     My Life as a Zucchini
2017     My Days of Mercy
2017     The Cured     
2017     Flatliners    

Robodog     2017


Television
1997     Pit Pony   
2000     Pit Pony    
2002     Trailer Park Boys
2002     Rideau Hall
2003     Homeless to Harvard
2003     Going for Broke
2003     Ghost Cat
2004     I Downloaded a Ghost   
2004     ReGenesis  
2008     Saturday Night Live
2009     The Simpsons
2011     Tilda 
2012     Family Guy
2013     Out There
2016     Gaycation 

3 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود