لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی نیکولا پلتز

بیوگرافی نیکولا پلتز

نام اصلی : نیکولا پلتز Nicola Peltz
تاریخ تولد : ۹ ژانویهٔ ۱۹۹۵ ‏
محل تولد : وستچستر، نیویورک
ملیت : آمریکا
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : 2006 تاکنون

 

زندگینامه

نیکولا پلتز متولد  ۹ ژانویهٔ ۱۹۹۵یک هنرپیشه اهل آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به آخرین هواشکن، تبدیل‌شوندگان: عصر انقراض اشاره کرد و همینطور سریال bates motel نقش داشته است.

 

پلتز در وستچستر نیویورک متولد شد. مادرش، کلودیا یک مدل سابق است و پدرش نلسون پلتز، یک تاجر میلیاردر است. او دارای چهار برادر و یک خواهر بزرگتر است. دو برادرش ورزشکار هستند ویل پلتز و براد پلتز، مدافع یخی هاکی. او همچنین دارای دو خواهر و برادر ناتنی از ازدواج های قبلی پدرش است. پدرش از تبار یهودی اتریشی است، در حالی که مادرش تبار آلمانی، ولزی و انگلیسی است.مجله نیویورک تایمز والدین نیکولا را به عنوان "رهبران دلسوز جامعه یهودی نیویورک" توصیف کرده است.

پلتز نخستین فیلم خود را به عنوان مکنزی در کمدی کریسمس Deck the Halls در سال 2006 بازی کرده است. او بعدا به عنوان بکچی در فیلم کمدی «هارولد» (2008) شرکت کرد و در ژوئن 2008 وی در موزیک ویدیویی برای «مایلی سایرس» حضور داشت. دو سال بعد، یعنی در سال 2010 او نقش کاترا  را در فیلم ماجراجویی فانتزی The Last Airbender به کارگردانی M. Night Shyamalan به تصویر کشید.

در سال 2013، پلتز به عنوان بخشی از بازیگران اصلی در سریال درام و هیجان انگیز A & E ظاهر شد.در سال 2014، پلتز همچنین در فیلم Drama Affluenza به عنوان کیت میلر، در مقابل بن روسنفیلد و گرانت گاستین بازی کرده است. پلتز در فستیوال موسیقی برای "تک آهنگ زایین مالیک" در فوریه 2016 ظاهر شد.

Filmography
2006     Deck the Halls       
2008     Harold     
2010     The Last Airbender     
2012     Eye of the Hurricane    
2014     Transformers: Age of Extinction    
2014     Affluenza     
2016     Youth in Oregon     
2017     Transformers: The Last Knight
2018     Our House
2018     Back Roads


Television
2013     Bates Motel    
2017     When the Street Lights Go On
2017     Inhu


لطفا رای دهید !
(6 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود