لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : پروژه تریلر سینمایی افترافکت

پروژه آماده افتر افکت تریلر سینمایی

دانلود پروژه تریلر سینمایی افترافکتجزئیات این پروژه شامل 12 ویدئو/تصویر به همراه 18 Titles می باشد. اجرا آن در افترافکت به پلاگین خاصی نیاز ندارد.کیفیت خروجی FHD (1920 -1080) و به مدت یک دقیقه و 22 ثانیه می باشد. با افترافکت های نسخه CS6 و بالاتر سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت مروبوطه با قیمت 34 دلار به فروش میرسد!


بیوگرافی جک هیوستون

بیوگرافی جک هیوستون

نام اصلی : جک هیوستون Jack Alexander Huston
تاریخ توبد : 7 دسامبر 1983
محل تولد : نورفولک . انگلستان
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 2004 تاکنون
والدین : تونی هیوستون -مارگوت چالماندلی
همسر : شانون کلیک ( 2011 حال)
فرزندان : 2

 

زندگینامه

جک هیوستون متولد ۷ دسامبر ۱۹۸۲ یک هنرپیشه اهل بریتانیا است. وی از سال ۲۰۰۴ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به قطار شبانه لیسبون، پرنده‌های زرد اشاره کرد.

 

هاستون در لین لین، نورفولک، بدنیا آمد او پسر لیدی مارگوت و آنتونی هاستون است. مادرش بازیگر، نویسنده و دستیار کارگردان است. جک هاستون پس از بازی در یک نمایشنامه در زمان مدرسه تصمیم به گرفت که بازیگر شود و از شش سالگی کار خود را آغاز کرد او بعدها به Hurtwood House، موسسه درام مراجعه کرد.

مادرش انگلیسی است و پدرش آمریکایی است. عمه پدرش بازیگر Anjelica Huston است، و عموی پدرش بازیگر دنی هستون است. پدربزرگ و پدربزرگ پدربزرگ، جان هوستون (که یک شهروند ایرلندی بود) و انریکا سما، مدل و رقصنده بود، پدربزرگش آمریکایی بود و پدربزرگ و مادربزرگ مادرش هوگو چلماندلی، مارک هشتم کلموندلی و لاوینیا مارگارت (لسلی) همگی بازیگر بودند. هاستون برادرزاده دیوید کلموندلی، هفتمین مارکاش کلموندلی است. و از سمت فامیل پدری اش به زبان ایتالیایی، ایرلندی، اسکاتلندی و انگلیسی است و یک نوازنده بزرگ بازیگر کانادایی والتر هیستون است.

Filmography
2005     Neighborhood Watch     
2006     Factory Girl    
2007     Shrooms     
2008     The Garden of Eden     
2008     Outlander    
2009     Boogie Woogie    
2009     Shrink    
2010     The Twilight Saga: Eclipse     
2010     Mr. Nice     
2011     The Hot Potato    
2011     Wilde Salome     
2012     Two Jacks    
2012     Not Fade Away    
2013     Kill Your Darlings    
2013     Night Train to Lisbon    
2013     American Hustle
2014     Posthumous      
2015     The Longest Ride     
2016     Hail, Caesar!     
2016     Pride and Prejudice and Zombies    
2016     Ben-Hur    
2016     Past Forward
2016     Their Finest    
2017     The Yellow Birds    
2017     Above Suspicion
2019     The Irishman


Television
2004     Spartacus 
2008     Miss Austen Regrets
2009     Eastwick         
2010     Boardwalk Empire   
2012     Parade's End    
2012     Tron: Uprising"
2014     The Great Fire

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود