لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب بسیار زیبا کافی نت

عنوان برنامه : قالب بسیار زیبای کافی نت
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : کلیه فایل های قالب به همراه PSD طرح ها

توضیحات مختصر : قالب بسیار زیبا با آخرین تکنولوژی تحت وب به همراه اسلایدر زیبا ؛ مناسب برای سایت های قالب دهی ، اسکریپت ، فایل استور ، گرافیک و ابزارهای گرافیک ، بازی و سرگرمی و...



بیوگرافی ایوان ریچل وود

بیوگرافی ایوان ریچل وود

نام اصلی : ایوان ریچل وود Evan Rachel Wood
تاریخ تولد :  ۷ سپتامبر ۱۹۸۷
محل تولد : رالی، کارولینای شمالی
حرفه : بازیگر، خواننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۴ تاکنون
همسر : مرلین منسون (۲۰۰۷-۲۰۱۰) جیمی بل (۲۰۱۲–۲۰۱۴)
فرزندان : ۱

 

زندگینامه

ایوان ریچل وود متولد ۷ سپتامبر ۱۹۸۷ یک بازیگر و خواننده آمریکایی است. او حرفه بازیگری خود را در اواخر دهه ۱۹۹۰ با بازی در چند مجموعه تلویزیونی از جمله گوتیک آمریکایی و یک بار و دوباره آغاز کرد. او اولین بازی خود را به عنوان نقش اول در فیلم اسرار کوچک (۲۰۰۲) تجربه کرد. پس از آن او به عنوان یک فرد بالغ برای فیلم درام و نوجوانانه سیزده نامزد جایزه گولدن گلوب شد.

Filmography
1998     Digging to China         
1998     Practical Magic      
1998     Detour
2001     Little Secrets      
2002     Simone     
2003     Thirteen     
2003     The Missing     
2005     Pretty Persuasion     
2005     The Upside of Anger    
2005     Down in the Valley
2006     Asterix and the Vikings
2006     Shark Bait
2006     Running with Scissors    
2007     King of California    
2007     The Life Before Her Eyes    
2007     Battle for Terra
2007     Across the Universe    
2008     The Wrestler    
2009     Whatever Works    
2010     The Conspirator     
2011     The Ides of March     
2013     Charlie Countryman    
2013     A Case of You    
2014     Barefoot     
2015     Strange Magic
2015     Into the Forest     
2017     A Worthy Companion    


Television
1994     Search for Grace
1995     A Father for Charlie
1995     Death in Small Doses
1995     American Gothic
1997     Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story
1998     Profiler
1999     Down Will Come Baby
2002     Once and Again
2000     Touched by an Angel
2002     The West Wing
2003     CSI: Crime Scene Investigation
2009     True Blood
2011     Mildred Pierce
2013     Robot Chicken
2015     Doll & Em
2016   Westworld


Music Video
2005     "Wake Me Up When September Ends"
2005     "At the Bottom of Everything"
2007     "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)"
2015     "Can't Deny My Love"

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود