لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی تیلور مومسن

بیوگرافی تیلور مومسن

نام اصلی : تیلور مومسن Taylor Michel Momsen
تاریخ تولد : 26 جولای 1993
محل تولد : سنت لوئیس، میزوری آمریکا
حرفه : خواننده .ترانه سرا .بازیگر .مدل    
سال های فعالیت : 1997 تاکنون

سبک موسیقی : راک . راک گرانج
کمپانی اسپانسر : Interscope Razor & Tie Cooking Vinyl

 

زندگینامه

تیلور مومسن متولد ۲۶ ژوئیه ۱۹۹۳ بازیگر و خوانندهٔ آمریکایی است. اودر سریال دختر سخن‌چین هم بازی کرده است.او همچنین در فیلم بچه‌های جاسوس ۲ و چگونه گرینچ کریسمس را دزدید بازی کرده است.

 

Filmography
1999     The Prophet's Game         
2000     Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas    
2002     We Were Soldiers        
2002     Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams      
2002     Hansel & Gretel     
2006     Saving Shiloh    
2007     Paranoid Park     
2007     Underdog 
2008     Spy School    


Television
1998     Early Edition
2006     Misconceptions 
2012     Gossip Girl
Special guest star     2012


لطفا رای دهید !
(7 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود