لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب فوق العاده جذاب مهتاب

قالب فوق العاده جذاب مهتاب Moonlight theme عنوان برنامه : قالب فوق العاده جذاب مهتاب
قیمت : 16,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطالب از فروشگاه فایل کافی نت IR ، قالبی بسیار زیبا و جذاب رو تحت عنوان مهتاب Moonlight رو برای شما عزیزان آماده کرده ایم. این قالب در بسیاری از پورتال های اروپایی با قیمت 24 دلار (92400 تومان) فروخته می شود. اما طراحان ما با تعبیه فونت های فارسی و راست چین نمودن و همچنین ترجمه آن به زبان فارسی با هزینه بسیار کمتر آن را در اختیار شما عزیزان قرار داده اند. طراحی 100 درصد واکنش گرا در پلت فرم های مختلف ، افکت های جذاب و بهینه سازی شده از ویژگی های این قالب می باشد.



بیوگرافی تیلور مومسن

بیوگرافی تیلور مومسن

نام اصلی : تیلور مومسن Taylor Michel Momsen
تاریخ تولد : 26 جولای 1993
محل تولد : سنت لوئیس، میزوری آمریکا
حرفه : خواننده .ترانه سرا .بازیگر .مدل    
سال های فعالیت : 1997 تاکنون

سبک موسیقی : راک . راک گرانج
کمپانی اسپانسر : Interscope Razor & Tie Cooking Vinyl

 

زندگینامه

تیلور مومسن متولد ۲۶ ژوئیه ۱۹۹۳ بازیگر و خوانندهٔ آمریکایی است. اودر سریال دختر سخن‌چین هم بازی کرده است.او همچنین در فیلم بچه‌های جاسوس ۲ و چگونه گرینچ کریسمس را دزدید بازی کرده است.

 

Filmography
1999     The Prophet's Game         
2000     Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas    
2002     We Were Soldiers        
2002     Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams      
2002     Hansel & Gretel     
2006     Saving Shiloh    
2007     Paranoid Park     
2007     Underdog 
2008     Spy School    


Television
1998     Early Edition
2006     Misconceptions 
2012     Gossip Girl
Special guest star     2012

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود