لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه آماده افترافکت PhotoLogo

پروژه آماده افتر افکت فتو لوگو

دانلود پروژه افترافکت فتولوگو در این مطلب پروژه بسیار زیبا و سه بعدیPhoto Logo رو برای شما عزیزان آماده کردیم که از چند بخش تشکیل شده و هر بخش تصاویر شما را به زیباترین شکل ممکن و سه بعدی نمایش و در آخر لوگو شما ظاهر می گردد. همانند سایر پروژه ها به پلاگین خاصی نیاز ندارد و با افترافکت نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC سازگار است. کیفیت خروجی FHD با تفکیک پذیری 1920×1080 پیکسل و حجم پروژه 15 مگابایت با رندرینگ سریع می باشد. لازم به ذکر است این پروژه نیز در مارکت شرکت سازنده به قیمت 24 دلار به فروش میرسد.

بیوگرافی تیلور مومسن

بیوگرافی تیلور مومسن

نام اصلی : تیلور مومسن Taylor Michel Momsen
تاریخ تولد : 26 جولای 1993
محل تولد : سنت لوئیس، میزوری آمریکا
حرفه : خواننده .ترانه سرا .بازیگر .مدل    
سال های فعالیت : 1997 تاکنون

سبک موسیقی : راک . راک گرانج
کمپانی اسپانسر : Interscope Razor & Tie Cooking Vinyl

 

زندگینامه

تیلور مومسن متولد ۲۶ ژوئیه ۱۹۹۳ بازیگر و خوانندهٔ آمریکایی است. اودر سریال دختر سخن‌چین هم بازی کرده است.او همچنین در فیلم بچه‌های جاسوس ۲ و چگونه گرینچ کریسمس را دزدید بازی کرده است.

 

Filmography
1999     The Prophet's Game         
2000     Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas    
2002     We Were Soldiers        
2002     Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams      
2002     Hansel & Gretel     
2006     Saving Shiloh    
2007     Paranoid Park     
2007     Underdog 
2008     Spy School    


Television
1998     Early Edition
2006     Misconceptions 
2012     Gossip Girl
Special guest star     2012

6 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود