لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افتر افکت Cinematic Trailer Titles

پروژه آماده افتر افکت

دانلود پروژه آماده افتر افکت Cinematic Trailer Titles این پروژه بسیار زیبا محصول شرکت Hollywood Trailer ، نیاز به پلاگین خاصی ندارد و بر روی افترافکت نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC قابل اجرا است. کیفیت پروژه 1920×1080 و Full HD حجم 35 مگابایت در مدت زمان یک دقیقه می باشد. در ادامه مطلب می توانید پیش نمایش آن را مشاهده نمایید.


بیوگرافی روری مک‌کین

بیوگرافی روری مک‌کین

نام اصلی : روری مک‌کین Rory McCann
تاریخ تولد : 24 آوریل 1962
محل تولد : اسکاتلند
پیشه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1999 تاکنون

 

زندگینامه

روری مک کین یک هنرپیشه اهل بریتانیا است. وی از سال ۱۹۹۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به برخورد تایتان‌ها، سولومون کین، تریپل اکس: بازگشت زندر کیج و بازی تاج‌وتخت اشاره کرد.

 

 

Filmography
2000     Pasty Faces        
2003     The Devil's Tattoo     
2003     Young Adam    
2004     Alexander    
2005     Beowulf & Grendel        
2007     Hot Fuzz        
2008     The Crew     
2009     Solomon Kane    
2010     Clash of the Titans     Belo    
2011     Season of the Witch
2015     Slow West    
2017     xXx: Return of Xander Cage


Television
1999     Coming Soon   
2000     Randall & Hopkirk"
2000     Monarch of the Glen
2002     London's Burning
2003     The Book Group
2003     State of Play
2003     Rockface
2003     Peter in Paradise
2006     Shameless
2008     Heroes and Villains
2011     The Jury
2011     Game of Thrones
2015     Banis

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود