لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه آماده افترافکت PhotoLogo

پروژه آماده افتر افکت فتو لوگو

دانلود پروژه افترافکت فتولوگو در این مطلب پروژه بسیار زیبا و سه بعدیPhoto Logo رو برای شما عزیزان آماده کردیم که از چند بخش تشکیل شده و هر بخش تصاویر شما را به زیباترین شکل ممکن و سه بعدی نمایش و در آخر لوگو شما ظاهر می گردد. همانند سایر پروژه ها به پلاگین خاصی نیاز ندارد و با افترافکت نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC سازگار است. کیفیت خروجی FHD با تفکیک پذیری 1920×1080 پیکسل و حجم پروژه 15 مگابایت با رندرینگ سریع می باشد. لازم به ذکر است این پروژه نیز در مارکت شرکت سازنده به قیمت 24 دلار به فروش میرسد.


بیوگرافی الکساندر اسکارشگرد

بیوگرافی الکساندر اسکارشگرد


نام اصلی : الکساندر اسکارشگرد Alexander Johan Hjalmar Skarsgård
تاریخ تولد : 25 آگوست 1996
محل تولد : استکهلم . سوئد
محل زندگی : لس آنجلس . کالیفرنیا
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 1984 تاکنون
خویشاوندان : Gustaf Skarsgård (برادر)Bill Skarsgård (برادر)Valter Skarsgård (برادر)

 

زندگینامه

الکساندر اسکارزگارد متولد ۲۵ اوت ۱۹۷۶ هنرپیشه و کارگردان اهل سوئد است. وی از سال ۱۹۸۴ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته است، می‌توان به مالیخولیا، ۱۳، نبردناو، دیسکانکت، سگ‌های پوشالی، زولندر و خون حقیقی اشاره کرد.

 

Filmography 
1989     The Dog That Smiled    
1999     Happy End    
2000     The Dog Trick    
2000     The Diver    
2000     White Water Fury    
2000     Wings of Glass    
2001     Kites Over Helsinki    
2001     Zoolander    
2004     Heartbeat     
2005     Double Shift    
2005     The Last Drop    
2005     Om Sara    
2006     Never Be Mine    
2006     Kill Your Darlings     
2006     Score    
2006     Exit    
2007     Järnets änglar    
2009     Metropia
2009     Beyond the Pole    
2010     Trust Me    
2010     Moomins and the Comet Chase
2010     Jack    
2011     Straw Dogs     
2011     Melancholia    
2012     Battleship    
2012     What Maisie Knew    
2013     Disconnect    
2013     The East    
2014     The Giver     
2015     Hidden      
2015     The Diary of a Teenage Girl     
2016     Zoolander 2    
2016     War on Everyone     
2016     The Legend of Tarzan    
2018     Mute
2018     The Aftermath
2018     Hold the Dark

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود