لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی لیتون میستر

بیوگرافی لیتون میستر

نام اصلی : لیتون میستر Leighton Marissa Meester
تاریخ تولد : 9 آوریل 1986
محل تولد : تگزاس
محل زندگی : لس انجلس . کالیفرنیا
حرفه : بازیگر .خواننده . مدل .ترانه سرا
سبک موسیقی : پاپ راک
کمپانی اسپانسر : Universal Republic Vagrant Hotly Wanting
سال های فعالیت : 1999 تاکنون
همسر : آدام برادی ( 2014 حال)
فرزند : 1

 

زندگینامه

لیتون میستر متولد ۹ آوریل ۱۹۸۶ یک هنرپیشه، و خواننده اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۹۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به دختر سخن‌چین، مونته کارلو، هم اتاقی، شب قرار و فیلم قاتل (۲۰۰۸) اشاره کرد.

 

Filmography
2003     The Jackalope    
2003     Hangman's Curse        
2006     Flourish    
2006     Inside     
2007     Drive-Thru     
2007     Remember the Daze     
2008     Killer Movie    
2010     Date Night     
2010     Going the Distance    
2010     Country Strong    
2011     The Roommate
2011     Monte Carlo     
2011     The Oranges    
2012     That's My Boy
2014     Life Partners       
2014     The Judge    
2014     Like Sunday, Like Rain    
2014     By the Gun    
2015     Unity


لطفا رای دهید !
(3 رای 4 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود